Print this Post


Deputatul PSD – Marius Iancu susține acordarea voucher-elor de vacanță

Recent, pe pagina personală de pe un site de socializare, Marius Iancu, deputat PSD de Olt, a anunțat faptul că, în cadrul Comisiei de Buget, Finanțe și Bănci, a fost de acord cu aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului 8/2009 modificată privind acordarea voucherelor de vacanță angajaților de la stat și din mediul privat. Acesta a declarat:

marius iancu deputat psd olt„Am dat aviz favorabil, în Comisia de Buget, Finanțe și Bănci, pentru proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului 8/2009 modificată, privind acordarea voucher-elor de vacanță angajaților de la stat și din mediul privat. Până la 30 noiembrie 2018, aceștia pot primi o primă de vacanță sub forma de voucher, în valoare de 1450 lei. Determinarea nivelului maxim al sumelor care pot fi acordate angajaților din mediul privat se face la contravaloarea a maxim șase salarii minime brute pe țară. Cheltuielile bugetare pentru acordarea voucher-elor de vacanță sunt de 1,73 miliarde de lei”.

Proiectul de lege a fost susținut, în fața comisiei, de către ministrul Turismului, Mirea Dobre.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/deputatul-psd-marius-iancu-sustine-acordarea-voucher-elor-de-vacanta/

1 comment

  1. Marin ŢULUŞ

    Lapte si miere s/au dat si a urmat firesc si ……vacantele!!.Ca şi la noi, la Parlament!Noi, cetăţenii luăm un leu,dar ….care apucă …. din 1000, ei, parlamentarii, iau 1 milion lei….. fiecare !!!!Asta-i democratia şi statul de drept în gândirea parlamentarului de stânga /dreapta!Ce ne mai fericeste mortii (N.Ceausescu si ai lui)!!

Comments have been disabled.