Print this Post


Două noi secții pentru Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci

Consiliul Județean Olt continuă seria de investiții în sistemul de sănătate. Este vorba de alocarea a aproximativ 45 miliarde lei vechi, bani necesari pentru construirea unei clădiri, cu două etaje, în curtea Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci. Aceasta va cuprinde două secții atât de necesare pentru acest spital, și anume secția de Gerontopsihiatrie – afecțiuni psihiatrice ale persoanelor vârstnice, și una de Adicții post cură, după ce este depășită faza acută, când pacienții ies din sevraj.

spital schitu greci li„Necesitatea celor două secții a venit în urma adresabilității foarte mari. Vor fi o secție de Gerontopsihiatrie. Aici vor veni pentru consiliere psihologică, izolare din mediu”, a declarat Sorin Brătoi, managerul Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci.

Stadiul proiectului este la faza de urcare a acestuia în SEAP, urmând ca, în aproape două luni, să fie desemnat câștigătorul. Conducerea Spitalului din Schitu sunt optimiști, sperând ca, până la finele acestui an, să semneze și contractul.

„Sper să avem noroc și, până la sfârșitul acestui an, să semnăm contractul. Perioada de execuție este de 36 de luni, cu o valoare de aproximativ 4,5 milioane de lei, bani de la Consiliul Județean Olt”, a încheiat Sorin Brătoi.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/doua-noi-sectii-pentru-spitalul-de-psihiatrie-cronici-schitu-greci/