Print this Post


Două școli din județul Olt au primit câte 15 laptop-uri

Două școli din mediul rural au primit câte 15 laptop-uri. Este vorba despre Școala Gimnazială Gostavățu și Școala Gimnazială Perieți. Acestea au luat parte, în perioada ianuarie-aprilie 2017, la Proiectul „Let’s Be ECO!”, proiect organizat de Garda Națională de Mediu, în parteneriat cu echipa „Let’s Do It, Romania!”.

În cadrul proiectului, 22 de unități de învățământ din județul Olt au participat la activități, însă doar două dintre acestea s-au aflat printre câștigători. Jurizarea a fost realizată de echipa „Let’s Do It, Romania!” și Garda Națională de Mediu. Au fost luate în considerare criterii precum: creativitatea, originalitatea și complexitatea lucrărilor, dar și nevoia argumentată în formularul de înscriere și numărul de elevi participanți, raportat la numărul total de elevi din fiecare unitate de învățământ înscrisă.

laptop garda de mediu si lets do it romania„Având în vedere încheierea competiției organizate de «Let’s Do It, Romania!», în parteneriat cu Garda Națională de Mediu și delegarea comisariatelor județene ale Gărzii Naționale de Mediu pentru a distribui premiile către școlile câștigătoare, Comisariatul Județean Olt va înmâna școlilor Perieți și Gostavățu, cele 15 laptop-uri.

Felicităm elevii, cadrele didactice și conducerea unităților de învățământ care s-au implicat în această acțiune și, în mod special, școlile care au obținut rezultate deosebite și au fost premiate”, a declarat comisar șef Gheorghe Neacșa.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/doua-scoli-din-judetul-olt-au-primit-cate-15-laptop-uri/