Print this Post


DRAGI PESEDIȘTI DIN OLT, AVEȚI SÂNGE ÎN INSTALAȚIE SĂ-L APĂRAȚI PE STĂNESCU DE PARANOIA FUNCȚIONALĂ A LUI DRAGNEA?

A-l apăra pe vicepremierul Paul Stănescu de paranoia funcțională a lui Dragnea e la mâna tuturor pesediștilor onești, dar, mai ales, la îndemâna pesediștilor din Olt. Respectul pesediștilor din Olt față de Paul Stănescu, dacă există, și interesul lor legitim de a-și păstra la putere un vicepremier, nu se pot verifica decât afirmându-le public, cu voce tare, și nu tăcând ca mortu-n păpușoi, marele activ de partid așteptând să vadă cum bate vântul, ca să decidă șmecherește cui va face igiena spatelui… Lui Dragnea sau șefului lor, Paul STĂNESCU?

Am așa un feeling, care-mi spune că primarii PSD din Olt, cu miile lor de consilieri, stau cu trădarea pe masă…, în loc să defileze, cu arma la picior, figurativ vorbind, cum însuși Stănescu a zis cândva (ce-i drept, în alt context politic), ca să-și apere partidul și  vicepremierul de acest aventurier politic, care calcă zilnic țara în picioare, din cauza propriilor obsesii personale.

Nu spun asta nici de dragul lui Stănescu, care, până la urmă, a intrat de bună voie și nesilit de nimeni, în grațiile unui om lipsit de caracter, precum Dragnea, și tot nesilit de nimeni l-a înfiat pe Vâlcov, care acum îi poartă sâmbetele, din aceleași motive de paranoia personală.

Spun asta să văd cât de fideli i-au rămas lui Stănescu pesediștii din Olt, care sunt câtă frunză și iarbă. Fiindcă, nu te poți consola de nimicnicia lui Dragnea și de acoliții lui, care n-au nicio legătură cu social-democrația, șușotind pe la colțuri și tremurând de frica unui nimeni, care a făcut din România o Vale a Plângerii. Pesediștii  din Olt, în frunte cu șefii și șefuleții lor, trebuie să-i facă micimanului o scrisoare publică și să-i spună dracului (cuvântul lui preferat) să se fotografieze în baie și apoi să meargă să pescuiască în Belina, cu puștoaica lui cu tot, dacă nu cumva aceasta și-a găsit între timp un mascul mai tare-n vrej…

Vreau să văd și eu un PSD OLT, cu sânge în instalație, conectat la temperatura istoriei pe care o mână de descreierați, în frunte cu Deliormanul, o falsifică în interes de clan și gașcă.

Așadar, dragi pesediști din Olt, aveți voi oare demnitatea să vă apărați partidul și vicepremierul?

Cât vă costă să mobilizați 50 de autocare cu pesediști, unul și unul, din Olt, care să manifeste pașnic în fața Casei Poporului, pentru a vă apăra demnitatea? Sunt sigur că Firea vă va aproba mitingul patriotic, dedicat Centenarului Marii Uniri, acela de a ne scăpa de căpcăun și de a avea și Oltul, amărâtul ăsta de Olt, un vicepremier… În caz contrar, ne vor mânca pe pâine Olguța, Oprișan, deputatul Mitralieră și cine mai știe ce semisfertodoct care-i face pantofii lui Dragnea…

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/dragi-pesedisti-din-olt-aveti-sange-in-instalatie-sa-l-aparati-pe-stanescu-de-paranoia-functionala-a-lui-dragnea/

1 comment

  1. Marin TULUS

    Electoratul PSD intreabă:Cum să vina dle director populatia?! Cu topoare, furci sau pistoale?!Dar oare merita Oltul un asemenea ministru?! Are dreptate Baciul de la Teleorman atunci cand ii displace Baciul de Romanati?!Așa se vorbeste la Romanati despre Baciul de Teleorman ca are oite mai tinere si nu/i este pe plac Baciului de Romanati din invidie?!Un intelept PSD/ist le spune: nu vă risipiti sangele că este mai valoros decat Baciul vostru de Romanati!

Comments have been disabled.