Print this Post


Drept la replică: SORIN PĂDURARU, șeful Companiei Condor Păduraru, reacționează!

„Tot ce spune președintele FUAI Piatra-Olt-Brâncoveni, Bădiță Gheorghe, cu referire la lucrările făcute de S.C. Condor Păduraru, în cadrul Proiectului de „Reabilitare, amenajări de irigații Bucșani-Cioroiu sunt minciuni de la un cap la altul. Toate lucrările executate de noi sunt conform proiectului și cerințelor ANIF. Atât pompele, cât și motoarele pe care le-am montat în cadrul acelei lucrări au fost noi nouțe, la momentul acela. Cred să sunt 4-5 ani de atunci. Lucrarea a fost recepționată conform legii, fiind funcțională, în întregul ei. Tot sistemul funcționează în parametrii proiectați.

sorin paduraru net 788Domnul respectiv poate vedea atât pompele, cât și țevile vechi în curtea ANIF. E posibil ca d-l Bădiță să recurgă la astfel de denigrări, având în vedere propriile sale probleme pe care le are cu justificarea fondurilor europene cheltuite în cadrul FUAI Piatra-Olt-Brâncoveni, pentru sistemele de aducțiune nefuncționale. Așa-zisa Scrisoare deschisă din Linia Întâi, intitulată „Afacerea pompelor vopsite de la Olt ne aduce aminte de Afacerea Transformatorul de Iași”, e un fake-news, de la cap la coadă!”

LINIA ÎNTÂI

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/drept-la-replica-sorin-paduraru-seful-companiei-condor-paduraru-reactioneaza/

1 comment

  1. adrian

    Baiete,
    Omul ala vorbeste din suflet, iar tu , un smecher de bani gata, nu ai dreptul moral sa-l faci mincinos!

Comments have been disabled.