Print this Post


Emil Moț: Sper ca Guvernul să ia în calcul și faptul că suntem singurul oraș cu succes real în administrația locală

După mișcările din ultima perioadă, de pe scena politică românească, care au început cu schimbarea Guvernului Dăncilă cu un guvern liberal, condus de Ludovic Orban, și s-au încheiat cu alegerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni, primarul Municipiului Slatina a ținut să le mulțumească tuturor slătinenilor care au ieșit la vot și să-i asigure că toate lucrările de modernizare a infrastructurii orașului nostru decurg conform planurilor stabilite alături de constructori. Redăm mai jos declarația lui Emil Moț.

«România și-a ales președintele. Salut, pe această cale, toți cetățenii care au ieșit la vot, și-au exprimat opțiunea electorală în mod democratic și civilizat.

emil mot li net netA fost o campanie lungă, presărată cu prea multe episoade de joc politic care, de multe ori, nu au avut în vedere agenda reală a omului de rând.

Cu siguranță ambele tabere își vor trage o serie de concluzii pertinente și vor căuta soluții pentru toate minusurile pe care le vor identifica.

Cu privire la orașul nostru, vă asigur că toate lucrările de modernizare a infrastructurii decurg conform planurilor stabilite alături de constructori deoarece este necesar să fim cât mai eficienți cu putință pentru a avansa cât mai mult înainte ca vremea să se înrăutățească.

Separat de acest lucru, ne interesează și proiectul de buget pentru anul viitor, deoarece orașul nostru are nevoie, în continuare, de o punte solidă cu administrația centrală pentru a bifa cu succes tot ceea ce ne-am propus pentru anul următor. Sper ca Guvernul să ia în calcul și faptul că suntem singurul oraș cu succes real în administrația locală, campioni la atragerea de fonduri europene.

Mă aștept la o propunere echitabilă pentru cetățenii orașului, propunere care să nu includă niciun fel de culoare sau afinitate politică.»

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/emil-mot-sper-ca-guvernul-sa-ia-in-calcul-si-faptul-ca-suntem-singurul-oras-cu-succes-real-in-administratia-locala/