Print this Post


EXISTĂ DUMNEZEU!

Un eveniment de suflet, creat de întreprinzătorul privat Marian Cîrstea din Brebeni și părintele paroh Sorin Lucan (preot paroh la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din aceeași localitate), a rămas neconsemnat. Și e păcat! Fiindcă, în aceste vremuri tulburi, gesturile creștinești semnifică faptul că nu toți românii s-au îndepărtat de Dumnezeu.

Așadar, în ziua de 15 august a.c., când creștinii prăznuiesc Adormirea Maicii Domnului, Marian Cîrstea, unul dintre oamenii cu suflet din comuna Brebeni, care a donat sume importante la cele două biserici din localitate, împreună cu preotul paroh Sorin Lucan, au dăruit copiilor de la Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Copii „Sfântul Ștefan” din Slatina fructe, dulciuri, sucuri, cozonaci, pâine și mezeluri spre marea bucurie a sufletelor curate, care au nevoie de afecțiune și dragoste creștinească.

cirstea preot brebeni pirosca dgaspcAu participat la acest eveniment d-na Rădița Piroșca – director DAGSPC Olt, alături de Cristina Nicolae – șefa complexului, de dascălii centrului, dar și de personalul din subordine de aici.

Prezent la eveniment, ziaristul Dumitru Sârghie le-a dedicat celor prezenți un rondel despre Dumnezeire. Pe fața copiilor s-a putut citi aurora și fericirea, date de faptul că ei se află pe mâini bune, că Dumnezeu există și este alături de ei.

LINIA ÎNTÂI

Permanent link to this article: http://linia1.ro/exista-dumnezeu/