Print this Post


Facturile Companiei de Apă Olt pot fi plătite în magazinele partenere PayPoint

Companiei de Apă Olt anunță faptul că facturile de apă și canalizare se pot plăti prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint.

Acest lucru este posibil datorită acordului de colaborare între PayPoint România, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică, prin puncte de retail, și Compania de Apă Olt, principalul operator de apă și canalizare din județul Olt.

paypointServiciul se adresează clienților Companiei de Apă Olt din municipiile Slatina și Caracal și din orașele Balș, Corabia, Drăgănești-Olt, Scornicești, Piatra-Olt și Potcoava.

Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint și să comunice vânzătorului tipul de plată pe care dorește să o efectueze. După scanarea codului de bare de pe factură, vânzătorul va încasa banii în numerar și îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacției (data plății, suma, locația, furnizorul etc). Clienții nu sunt condiționați de achiziționarea unor articole din magazine și nu există comisioane pentru tranzacționări, serviciul fiind gratuit.

Cele mai apropiate magazine partenere PayPoint pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.paypoint.com/romania, secțiunea „Localizare comerciant”.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/facturile-companiei-de-apa-olt-pot-fi-platite-in-magazinele-partenere-paypoint/