Print this Post


Fănel Bădici – noul președinte al USR Olt

În cadrul Conferinței județene a USR Olt, din data de 16 februarie a.c., a fost aleasă noua conducere a organizației, membrii Biroului Județean, precum și membrii comisiei de arbitraj.

În urma voturilor, au fost validați: președinte – Fănel Bădici; vicepreședinți – Benonica Angelova, Cătălin Ionuț Pîrlogea și Romică Irimia. Din Biroul Județean, vor face parte: Iulian Ilinca, Ovidiu Stănilă, Emil Mogoșanu, Virgil Ghiță și Dani Daniel. Comisia de arbitraj a USR Olt va fi compusă din Mihai Nica (președinte), Andreea Barbus, Victor Toma, Ion Tudor și Victor Costache.

fanel badici usr olt net„Prioritățile noii echipe de conducere a USR Olt sunt pregătirea pentru alegerile locale și parlamentare, angajarea societății civile în discuții și dezbateri, cu privire la programele USR pentru primăriile din județul Olt, precum și solidaritatea parteneriatului strategic cu Plus și atragerea de noi membri în filiale, care susțin eforturile USR de a elimina corupția din instituțiile publice și dezvoltarea durabilă a comunităților locale.

România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte”, se precizează în comunicatul de presă emis ulterior întâlnirii sus menționate.

Ionuț DUMITRESCU

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/fanel-badici-noul-presedinte-al-usr-olt/