Print this Post


Festivitate de premiere pentru Concursul Județean de Poezie „Ion Minulescu”

Vineri, 8 iunie 2018, ora 15:00, Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina va găzdui festivitatea de premiere a Concursului Județean de Poezie „Ion Minulescu”. Concursul s-a desfășurat pe trei secțiuni, adresându-se elevilor din cele trei cicluri de învățământ:Mlădițe literare (au participat elevii claselor II-IV); Condeiul de argint (clasele V-VIII) și secțiunea Pana de aur, la care au participat elevii claselor IX-XII.

La concurs, s-au înscris elevii de la unitățile de învățământ din Slatina și din localitățile învecinate, în concurs intrând, astfel, 80 de poezii.

iliuta braileanu li 730„Dorind să-și pună în valoare talentul și creativitatea, elevii din clasele II-XII s-au înscris la concurs într-un număr mare, iar câștigătorii vor fost premiați, într-un cadru festiv, în care vor prezenta creațiile literare.

În cadrul acestei manifestări, elevii de la cercurile de Teatru și Cenaclu literar vor susține un program artistic alcătuit din piese de teatru și dramatizări după autori celebri”, a declarat prof. Ilie Brăileanu, director al Palatului Copiilor „Adrian Băran” Slatina.

Evaluarea creațiilor a fost realizată de către un juriu competent, alcătuit din specialiști în domeniu.

În cadrul festivității de premiere, vor fi acordate premiile I, II, III și mențiune pentru fiecare secțiune, iar cea mai bună creație va fi răsplătită cu Marele Premiu „Ion Minulescu”.

Concursul a fost organizat de către Cercul Cenaclu literar – prof. Laura Dițoiu și Cercul Teatru – prof. Mădălina Balica.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/festivitate-de-premiere-pentru-concursul-judetean-de-poezie-ion-minulescu/