Print this Post


Fonduri nerambursabile pentru Slatina

Recent, s-a dat startul sesiunii de depunere a proiectelor pe fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general. Sesiunea este demarată de Primăria Municipiului și Consiliul Local, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice. Proiectele pot fi depuse de către persoane fizice și juridice fără scop patrimonial, asociații și fundații, în următoarele domenii: cultură, sport, educație, culte religioase, învățământ, sănătate etc.

primaria slatina foto 696Programele și proiectele trebuie să fie de interes public local și să promoveze sau să adauge identitate imaginii municipiului Slatina.

Ultima zi pentru depunerea proiectelor: 19 mai, orele 16.30, la registratura Primăriei municipiului Slatina. Informații suplimentare în acest sens, inclusiv regulamentul de participare, pot fi aflate pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, secțiunea „Informații de interes public”.

Suma aprobată și prevăzută în bugetul autohton pe acest an pentru finanțarea nerambursabilă a activităților nonprofit de interes public local este de 700.000 de lei.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/fonduri-nerambursabile-pentru-slatina/