Print this Post


  Fostul liberal Ion Petrescu, alături de fosta lui echipă liberală, a semnat pentru PMP!

  După cum se știe, prietenia pesedisto-liberală l-a scos din joc pe unul dintre cei mai buni lideri liberali din zona rurală din Nordul județului Olt, anume pe Ion Petrescu, fost președinte al PNL Vitomirești, o mică patrie a vinului și a podgoriilor brătienilor.

  Ion Petrescu, întreprinzător privat, educat în spiritul creștin și al competiției liberale, a fost eliminat din PNL Olt, fiind astfel „pedepsit pentru faptul că nu a dorit să fie aliatul PSD, ca să funcționeze pe principiul dăunător liberalismului instaurat cândva de USL”, după cu chiar el a declarat pentru publicația noastră.

  ion petrescu pmp 2020În urma destituirii sale și a echipei care îl gira și cu care a obținut scoruri onorante, „la PNL Vitomirești s-a instalat impostura și frățietatea uselistă”, ne spune Ion Petrescu.

  Ion Petrescu, alături de consiliera sa, Adriana Luiza Mischie, dar și de fosta sa echipă autentic liberală, a semnat pentru PMP. Evenimentul politic a fost confirmat de liderul PMP Olt, Vanina Badea, care și-a exprimat optimismul și încrederea în capacitatea politică a noii echipe de la Vitomirești.

  Vom reveni cu amănunte!

  Dumitru Sârghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/fostul-liberal-ion-petrescu-alaturi-de-fosta-lui-echipa-liberala-a-semnat-pentru-pmp/