Print this Post


Gest umanitar făcut de polițiști de la Biroul Rutier Slatina pentru o familie din Pleșoiu

După ce, în urmă cu două luni, le-a luat foc casa, o familie din comuna Pleșoiu, sat Doba, au aflat că încă mai există oameni cu suflet, în acest județ. În Ajunul Crăciunului, aceștia au primit vizita polițiștilor de la Biroul Rutier Slatina din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

Inițiatorii acestei acțiuni au fost Agent Șef Viorel Andrei și Agent Șef Adjunct Răzvan Victor. Aceștia au contribuit financiar, împreună cu colegii lor, și au cumpărat alimente, jucării, haine, dulciuri, dar și daruri de la Moș Crăciun, pentru cei trei copii ai familiei.

razvan victor si andrei viorel BR Slatina li 1„Ne bucurăm că, în aceste momente de sărbătoare, când, cu toții ne strângem în jurul mesei de Crăciun și suntem împreună cu familia, să facem un astfel de gest normal. Când am aflat de problema acestei familii, ne-am mobilizat și am hotărât să dăm o mână de ajutor. Considerăm că acești oameni merită din plin toată atenția noastră, mai ales acești copii minunați, care au de trecut peste această greutate a vieții. A fost un gest simplu, normal, așa cum am mai spus, și ne bucurăm că am putut să aducem un zâmbet pe chipurile pure ale acestor îngerași”, au declarat inițiatorii acestei acțiuni umanitare.

razvan victor si andrei viorel BR Slatina li 3Familia greu încercată de soartă, chiar înainte de Sărbătorile de Iarnă, este formată din Dumitru Tomescu (surdomut) și Gheorghița Sandu, care au, împreună, o fată în vârstă de 8 ani, și doi băieți, de 2, respectiv, 6 luni. După ce le-a ars casa, familia a fost găzduită de o rudă. Familia a fost ajutată pentru a-și reconstrui casa și de a monta tâmplăria de termopan de oameni cu suflet care au sărit imediat în ajutorul acesteia.

Pentru a se muta din nou în casă, familia are nevoie, în continuare de sprijinul oamenilor cu suflet, care să o ajute să finalizeze acoperișului locuinței.

Ionuț DUMITRESCU

razvan victor si andrei viorel BR Slatina li 4

razvan victor si andrei viorel BR Slatina li 2

Permanent link to this article: http://linia1.ro/gest-umanitar-facut-de-politisti-de-la-biroul-rutier-slatina-pentru-o-familie-din-plesoiu-2/

1 comment

  1. jihny

    bravo !! sărbători fericite !!!! toți ar trebui sa facem un gest de omenie , macar odata pe an !!!

Comments have been disabled.