Print this Post


  Gestul lui Liviu Voiculescu de a candida la Primăria Slatina are o dublă semnificație

  Trăim, din 1989 încoace, într-o țară ai cărei politicieni care ne-au cârmuit destinele au prosperat de pe urma dezastrului ei. Destinului avariat al României, în ciuda virusului planetar care ne bântuie încă, pare să-i pună capăt acest guvern liberal care, deși este obstrucționat zi de zi și ceas de ceas, de o opoziție, aflată ea însăși în disoluție, reușește să țină în frâu interesul național al acestei țări.

  Nu e foarte ușor, în aceste condiții generate de virusul mondial, dar și de virusul cripto-comunist (stimulat de serviciile rusești) să gestionezi o țară și, în paralel, să te organizezi politic pentru a face față campaniei electorale care va veni și care se anunță a fi mai murdară ca niciodată. Cu toate greutățile și atacurile suburbane a le unei opoziții rănite, care se vede înlăturată de la marile ei privilegii și sinecuri, comandamentul politic al PNL Olt funcționează, acesta încercând să impună legile și regulile necesare pentru salvarea sănătății populației județului, dar și să selecteze candidați de primă mărime, pentru primăriile acestui județ, care trebuie eliberate de ciocoimea socialistă.

  liviu voiculescu net li 796Gestul lui Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, acela de a candida la Primăria Slatina are o dublă semnificație: mai întâi, aceea simbolică, exemplară, de a arăta, în fața echipei sale, că el însuși, ca lider județean, poate să intre într-o bătălie destul de grea, având în vedere „artileria” electorală a PSD și, în al doilea rând, că intențiile sale de a scăpa Slatina de PSD sunt extrem de serioase. Ce ușor i-ar fi fost lui Voiculescu, după deziluziile trăite cu Mario De Mezzo,  să trimită la înaintare un „iepuraș”, să se spele, apoi, pe mâini, cu dezinfectant și să meargă liniștit în Parlamentul României, unde are un loc asigurat!

  Un conducător veritabil trebuie să aibă spirit de sacrificiu, iată Liviu Voiculescu nu duce lipsă de așa ceva. Ani de-a rândul, în privința candidatului la Primăria Slatina, PNL Olt i-a făcut jocul PSD-ului. Iată, însă, că această procedură fanariotă a luat sfârșit, odată cu candidatura lui Voiculescu. Succes, d-le Președinte!

  Dumitru Sârghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/gestul-lui-liviu-voiculescu-de-a-candida-la-primaria-slatina-are-o-dubla-semnificatie/