Print this Post


Gheorghe Joian (Cozonac) este singurul candidat care știe pe de rost problemele oamenilor din Schitu-Greci!

Candidatul ALDE pentru Primăria comunei Schitu-Greci, d-l Gheorghe Joian, zis Cozonac, este unul dintre fiii acestei comune, care are cea mai mare credibilitate și popularitate în fața electoratului. La bine și la rău, în calitatea lui de consilier, a fost tot timpul alături de oameni, ajutându-i și încurajându-i la necaz, dar și solidarizându-se cu ei la vremuri de bucurie.

Gheorghe Joian știe pe de rost toate problemele consătenilor săi și, ce e demn de subliniat, el știe și care sunt soluțiile pentru aceste probleme. Și asta, pentru că, deși lucrează în Slatina, el a fost întotdeauna legat de comuna sa natală, legat de pământ, de rostul țăranilor de la Schitu-Greci, de Biserică, de Dumnezeu și de neam.

gheorghe joian cozonacProiectele sale pentru comuna Schitu-Greci sunt legate de știința sa de a accesa fonduri europene, pentru a dezvolta infrastructura comunei și pentru a ridica standardele de civilizație, în această localitate, în care – după un sfert de veac de domnie pesedistă, schimbarea trebuie să se producă.

E în firea lucrărilor ca un om al locului, încă tânăr și cu spirit de sacrificiu, așa cum este Cozonac, să vină cu idei noi, să implice tineretul în proiecte de anvergură, să schimbe garnitura de la Consiliul Local, să întroneze ordinea și disciplina în Primărie și să cheltuiască judicios banii poporului, fără a executa ordinele comandamentelor politice, așa cum s-a întâmplat până acum.

Așa să-i ajute Dumnezeu! Apoi  vorba atribuită Reginei Maria Antoaneta: „Dacă nu aveți pâine, dați-le… Cozonac!”

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/gheorghe-joian-cozonac-este-singurul-candidat-care-stie-pe-de-rost-problemele-oamenilor-din-schitu-greci/