Print this Post


Gigel Știrbu, deputat PNL de Olt: Am întâlnit doi eroi!

Într-o postare, pe un site de socializare, deputatul de Olt – Gigel Știrbu – a adus în fața opiniei publice doi medici din cadrul Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare București, pe care i-a cunoscut într-un moment delicat din viața sa, moment în care a avut nevoie de intervenție chirurgicală.

Acesta le mulțumește medicilor pentru profesionalismul și dedicarea de care au dat dovadă.

„La Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare București, i-am cunoscut pe medicul neurochirug Corneliu Toader, care este și managerul institutului, și pe Rodica Fugaciu, medic anestezist, o olteancă din Caracal!

gigel stirbu 4 net liNu obișnuiesc să fac postări din viața personală, dar acestor doi oameni le voi fi  recunoscător toată viața, pentru reușita operației pe care am avut-o la coloană.

Nu i-am cunoscut până când am ajuns la acest spital, dar am constatat că cei doi medici formează o echipă extraordinară, care salvează mii de vieți! Pe lângă profesionalismul lor, am văzut că sunt oameni simpli, modești și dedicați profesiei, care la ora 6.30 sunt la spital și care nu pleacă niciodată mai devreme de ora 22.00!

Îi mulțumesc extraordinarului medic Corneliu Toader și echipei sale de la Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare București pentru profesionalism și dedicare!”, a declarat Gigel Știrbu.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/gigel-stirbu-deputat-pnl-de-olt-am-intalnit-doi-eroi/