Print this Post


Gigel Știrbu, deputat PNL de Olt: Cum este posibil ca tocmai de Ziua Națională a României, Agenția Națională de Presă să preia de pe rețeaua de socializare postarea unui pușcăriaș?

Gigel Știrbu, deputat PNL de Olt, s-a arătat indignat de faptul că o agenție de presă din România a postat pe site-ul oficial mesajul transmis de Liviu Dragnea românilor, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

„Cu ocazia zilei de 1 decembrie, Liviu Dragnea a trimis un mesaj de pe propria pagina de Facebook, din Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat. Dar nu înțeleg motivele pentru care agenția de presă Agerpres l-a publicat pe site-ul oficial de știri!

Am condamnat, de nenumărate ori, subordonarea instituțiilor statului prin tot felul de subterfugii și nu sunt de acord sub nicio formă cu transformarea instituțiilor media în unelte politice.

dragnea ager press stirbu netEste clar că instituțiile statului trebuie depesedizate de urgență, pentru ca în România secolului XXI, să nu se mai întâmple astfel de situații jenante!

Voi solicita un punct de vedere oficial din partea conducerii instituției Agerpres legat de acest subiect!”, a declarat Gigel Știrbu.

Ionuț Dumitrescu

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/gigel-stirbu-deputat-pnl-de-olt-cum-este-posibil-ca-tocmai-de-ziua-nationala-a-romaniei-agentia-nationala-de-presa-sa-preia-de-pe-reteaua-de-socializare-postarea-unui-puscarias/