Print this Post


Gigel Știrbu… Din ciclul: Pamflete vesele și triste!

Înainte de marea încercare a Mării cu degetul (Moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă), deputatul liberal Gigel Știrbu își exersează aptitudinile de pamfletar, reușind – cu măiestrie – să caricaturizeze două entități care bântuie România la această oră, anume pe Viorica Dăncilă și, implicit, pe partidul pe care acesta încă îl conduce – PSD.

Vesel și trist în același timp, pamfletul semnat de șeful Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în Masă, poate fi semnalul că atât PSD, cât și Viorica pot deveni istorie. Facă-se voia Domnului!

LINIA ÎNTÂI

gigel stirbu li 771«Ce se-ntâmplă, doamnă Dăncilă? Vă-nțeapă broșa?

Agitație! Amărăciune! Jale! Disperare! Constat că zilele acestea doamna Dăncilă a început să simtă pe pielea ei ceea ce simt românii de când ea a preluat frâiele guvernării acestei țări. Punctul culminant a fost miercuri, în plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului, când deși doamna Dăncilă nu a asistat la premieră, tot a aflat că PSD nu a avut majoritate ca să aprobe citirea moțiunii.

Îngrozită fiind că PSD nu mai poate face ca de obicei ceea ce dorește în Parlamentul României și dându-și seama că a început numărătoarea inversă pentru acest Guvern, și-a anulat toate deplasările, ca și ceilalți negociatori de bază din echipa ei, Iordache și Arsene și au scos pe piață o ofertă last minute pentru toți nemulțumiții din PSD: „premierul până joi”, Viorica Dăncilă, a anunțat miercuri că a aprobat proiecte de mică infrastructură trimise de primării în valoare de 6 miliarde de lei. Ce poate fi mai evident decât această mituire a baronilor PSD cu bani virtuali?!

​Asistăm la zbaterea unui Guvern ținut la aparate pe care trebuie să-l deconectăm cât mai repede de la sursa de curent, pentru a salva ceea ce mai poate fi salvat din aceasta țară asuprita de PSD. Oamenii s-au săturat de acest mecanism corupt de cumpărare a primarilor ca mai apoi aceștia să încerce să cumpere voturile alegătorilor din comunitățile pe care le administrează.

​Și vă dau un exemplu cum nu se poate mai elocvent: petrecere cu lăutari și plăpumi cadou de la mărinimosul Nandi Covlea, primar PSD în localitatea Prunișor, din Mehedinți, cu mesajul: „Ca să putem și noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem voturi, nimic altceva, decât voturi”.

​Chiar nu v-ați săturat de această bișniță ieftină de a vă cumpăra voi între voi pe banii contribuabililor? Doamnă Dancilă, credeați că v-a făcut Dragnea premier pe viață? Aveți frica omului de rând? Nu înțelegeți că puteți să oferiți toți banii din lume, puteți să negociați ca la talcioc, românii vă vor plecați definitiv din politică?

Voturi, nimic altceva decât voturi! Asta veți avea! Numai voturi contra, doamnă „premier până joi”!»

Permanent link to this article: http://linia1.ro/gigel-stirbu-din-ciclul-pamflete-vesele-si-triste/