Print this Post


Guvernarea PSD a susținut județul Olt în modernizarea infrastructurii școlare

Sub deviza „Investind în educație, investim în viitor!”, guvernarea PSD a contribuit substanțial cu sume importante, pentru modernizarea infrastructurii școlare din județul Olt.

Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, Oltul a primit 136 de milioane de lei investiți în construcția, modernizarea și dotarea a 102 grădinițe și școli în 59 de localități. Au fost alocată suma de 99 de milioane de lei investită în săli de sport din localitățile: Curtișoara, Dobrosloveni, Dobrun, Giuvărăști, Gostavățu, Osica de Sus, Rusănești, Slatina, Tia Mare, Valea Mare și Verguleasa. Alte 45 de milioane de lei au fost distribuiți pentru modernizarea și dotarea a 21 de cămine și așezăminte culturale.

psd scoli oltInfrastructură modernă, salarii majorate în învățământ, burse de susținere a elevilor și studenților olimpici, sunt măsuri adoptate de Guvernul PSD pentru un act educațional de calitate.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/guvernarea-psd-a-sustinut-judetul-olt-in-modernizarea-infrastructurii-scolare/