Print this Post


Împreună pentru fotbalul slătinean

Luni, 12 august a.c., consilierii locali ai municipiului Slatina au aprobat Proiectul de Hotărâre referitor la programul „Primăria susține performanța în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean”.

Proiectul vizează promovarea și susținerea echipei de fotbal locale, prin care Primăria și Consiliul Local al Municipiului Slatina vor oferi câte un tricou inscripționat cu însemnele echipei de fotbal locale și ale Primăriei Slatina, primilor 2000 de suporteri la mediul oficial din Liga a III-a, care va avea loc în data de 23 august. Programul vizează atât copiii, cât și adulții cu domiciliul în municipiul Slatina.

Înscrierea celor care doresc să intre în posesia tricoului este gratuită și se face prin transmiterea unui mesaj privat, ce va conține numele, prenumele, numărul de telefon de contact, data nașterii și mărimea tricoului, pe adresa de e-mail sustinemfotbalulslatinean@primariaslatina.ro, prin intermediul paginii de facebook a Primăriei Municipiului Slatina https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiSlatina, începând cu data de 13 august sau personal, la Clubul Sportiv Municipal din Slatina, bld. Sf. Constantin Brâncoveanu nr. 1 (Stadion 1 Mai), prin completarea unui formular de înscriere, în limita celor 2000 de tricouri disponibile.

emil mot tricouri csm slatinaTricourile vor fi acordate în baza unui act de identitate, începând de luni, 19 august 2019, doar persoanelor înscrise conform regulamentului, de la sediul Clubului Sportiv Municipal din Slatina. Pentru a intra în posesia tricoului, minorii trebuie să vină, obligatoriu, însoțiți de tutorele legal ce va avea asupra lui actul de identitate.

„Invit la stadion toți susținătorii fotbalului slătinean, să ne bucurăm împreună de spectacolul oferit de jucătorii noștri”, a declarat Emil Moț, primarul municipiului Slatina.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/impreuna-pentru-fotbalul-slatinean/