Print this Post


În atenția Instituției Prefectului Județului Olt, a Jandarmeriei Olt și a Poliției Județene

Conducerea Electrocarbon S.A. – punct de lucru Slatina – practică niște metode șmecherești, folosindu-se, din plin, de jandarmii și polițiștii noștri de toate zilele și nopțile, de cei pe care îi plătim noi, muritorii de rând și nu Mihai Tufan, patronul Electrocarbon.

În ce constă această șmecherie care îi întregește averea lui Mihai Tufan (omul de casă al lui Adrian Năstase) și care ne poluează pe noi?

După cum se știe, SC Electrocarbon SA – punct de lucru Slatina – este obligată, conform normelor de mediu, să ecologizeze celebra haldă cu deșeuri ultrapericuloase pentru noi, pentru copiii noștri și pentru mediul înconjurător, până în lunile iulie-iulie a.c. Se presupune că această instituție are un proiect în acest sens (în posesia căruia vom intra și noi în curând) pe care, după cum se observă cu ochiul liber, nu se grăbește să-l pună în aplicare…

halda electrocarbon slatina ecologizareÎncă din luna august 2017, rudarii noștri din Slatina (electoratul fidel al eternei noastre culori politice), cei care trăiesc de la naștere până la moarte prin haldele și gunoaiele veacului, și-au găsit de lucru în celebra haldă de la Electrocarbon.

Mai clar, amărâții ăștia se străduiesc, de dimineață până seara, să recupereze deșeuri de fier și cărbune pentru pâinea lor de toate zilele.

Șmecheria constă în faptul că onor-conducerea Electrocarbon îi lasă pe rudari să strângă, bob cu bob, aceste deșeuri, iar spre seară cheamă poliția și jandarmeria să le confiște, depozitând marfa recuperată de bieții oameni în curtea Electrocarbon.

Se pune întrebarea: de ce conducerea acestei instituții continuă să ne polueze, dovedind clar că nu lucrează după normele europene de mediu și de ce nu-și utilizează propria-i pază pentru astfel de operațiuni „antiteroriste”, folosindu-se de Jandarmerie și Poliție?

Amănunte, în curând!!!

Permanent link to this article: http://linia1.ro/in-atentia-institutiei-prefectului-judetului-olt-a-jandarmeriei-olt-si-a-politiei-judetene/