Print this Post


În contextul necesității accelerării proceselor de absorbție a fondurilor europene, Paul Stănescu suspendă concediile de odihnă din trei direcții ale Ministerului!

Ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, vicepremierul Paul Stănescu, a transmis colegilor o notă, prin care suspendă concediile de odihnă, pe luna iunie, pentru trei direcții din ministerul în fruntea căruia se află.

Cele trei structuri unde sunt interzise concediile pentru luna în curs sunt Direcția Generală Programul Operațional Regional, Direcția Generală Programe Europene Capacitatea Administrativă și Direcția Generală Cooperare Teritorială Europeană.

paul stanescu concedii„În contextul necesității accelerării proceselor de absorbție a fondurilor europene și menținerii capacității administrative a compartimentelor cu atribuții cheie în acest domeniu, vă informăm că efectuarea concediilor de odihnă ale personalului Direcției Capacitate Administrativă și Direcției Generare Cooperare Teritorială se suspendă, în luna iunie a.c. Cererile de efectuare a concediilor de odihnă vor fi aprobate numai în situații excepționale, temeinic justificate”, se arată în nota amintită.

Direcțiile enumerate se ocupă de trei axe de fonduri europene gestionate de MDRAP – POR – Programul Operațional Regional, POCA – Programul Operațional Capacitate Administrativă și CTE – Cooperare Teritorială Europeană.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/in-contextul-necesitatii-accelerarii-proceselor-de-absorbtie-a-fondurilor-europene-paul-stanescu-suspenda-concediile-de-odihna-din-trei-directii-ale-ministerului/