Print this Post


În prezent, avem peste 5500 de contracte de finanțare, semnate pe PNDL – a declarat ministrul Paul Stănescu

Așa cum am subliniat în dese rânduri, vicepremierul Paul Stănescu, ministrul dezvoltării regionale și Administrației Publice, dar și olteanul nostru de toate zilele, este un om pragmatic care pune, întotdeauna, înaintea politicii de partid, politica economică și pe cea a bunului-simț. Sub acest aspect, domnia-sa se deosebește de alți miniștri, foști și actuali, în special prin faptul că n-a uitat niciodată de unde a plecat și unde, cu siguranță, se va întoarce, când misiunea sa politică se va încheia, sperăm cu succes!

stanescuLa sfârșitul lunii martie, prezent în emisiunea „Exces de putere” de la Antena 3, conjudețeanul nostru a declarat:

„Programul Național de Dezvoltare Locală a avut, în prima etapă, o alocare de 16 miliarde de lei, iar în etapa a doua 30 miliarde de lei credite de angajament, deci vorbim de aproape 10 miliarde de euro. În 2017 au fost înregistrate peste 13.000 de solicitări de includere în Program, iar până în prezent, au fost finanțate aproape 7.000 de obiective de investiții. Așa cum spuneam, finanțăm cu prioritate: școli, grădinițe, creșe, drumuri județene, sisteme de alimentare cu apă, sisteme integrate de alimentare cu apă și canalizare, sisteme de canalizare, poduri și podețe. Ne dorim ca până în 2020 să rezolvăm cu prioritate școlile și grădinițele fără autorizație și sistemele de alimentare cu apă și canalizare. În prezent, avem peste 5.500 de contracte de finanțare semnate pe PNDL II, iar în perioada următoare se vor semna alte 400 de contracte!”

Permanent link to this article: http://linia1.ro/in-prezent-avem-peste-5500-de-contracte-de-finantare-semnate-pe-pndl-a-declarat-ministrul-paul-stanescu/