Print this Post


În urma demersurilor deputatului Gigel Știrbu, s-a rezolvat problema ALRO Slatina

Recent, Gigel Știrbu, deputat PNL de Olt, a facilitat o întâlnire între conducerea ALRO SA și reprezentanți de vârf ai Guvernului României, cu privire la problema cu care se confrunta societatea, în legătură cu energia electrică.

În urma întâlnirii, s-a supus spre vot și adoptat, în ședința de Guvern de astăzi, 20 decembrie, o Ordonanță de Urgență care, conform deputatului de Olt, a salvat sute de mii de locuri de muncă.

„Astăzi, s-a adoptat, în ședința de guvern, OUG care a salvat câteva sute de mii de locuri de muncă, în urma demersurilor mele. Felicitări Guvernului PNL pentru promptitudinea și responsabilitatea de care a dat dovadă, prin măsura adoptată azi!

alro panorama linia intaiAșa procedează un Guvern responsabil căruia îi pasă de bunăstarea și siguranța cetățenilor români! Mulțumesc Premierului Guvernului PNL, Ludovic Orban! Mulțumesc Ministrului Economiei, Virgil Popescu!Mulțumesc Ministrului Mediului, Costel Alexe!

Astfel, s-a rezolvat problema principalului consumator de energie electrică din România – ALRO Slatina, unul dintre cei mai mari angajatori din jud. Olt”, a declarat Gigel Știrbu.

Ionuț Dumitrescu

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/in-urma-demersurilor-deputatului-gigel-stirbu-s-a-rezolvat-problema-alro-slatina/

1 comment

  1. Marius

    Cun oare s-a rezolvat??!! Sa beneficieze de tarife scazute sau de surplus de energie?!Este o faptă de coruptie:?!

Comments have been disabled.