Print this Post

Mircea Domi, consilier PNL Drăgănești-Olt:

Indiferent ce candidat va avea, PSD va pierde în fața candidatului PNL – Tudorică Marian-Măruș

Domnule, Mircea Domi, vă știu de ani buni, ca un bun patriot și cetățean al Drăgăneștilor, veche vatră  de cultură și civilizație din Câmpia Boianului. Cum se prezintă, azi, orașul dvs., după trei decenii de la Revoluția din Decembrie 1989?

După cum bine se știe, am fost o perioadă de timp destul de mare un mare susținător PRM, trei mandate de consilier local pe listele acestui partid. Din păcate, moartea liderului Vadim  Tudor a dus și la ieșirea din politică a PRM. Mulți au zis: de ce Domi la PNL? Răspunsul meu este simplu – PNL, în 1918, a făcut ROMÂNIA MARE.

Referindu-mă la cea de-a doua partea a întrebării dvs., pot să vă spun că orașul nostru se prezintă jalnic. Nu o spun cu răutate, acesta este adevărul. Adevăr pe care îl puteți vedea la o simplă vizită făcută la Drăgănești-Olt. Au fost, de-a lungul timpului, multe oportunități care, din păcate, au fost irosite. Poate altădată voi detalia. Părerea mea este că se putea mult mai mult.

mircea domi netConcretamente, administrația condusă de Pantelie Rotaru, în ultimele două legislaturi, cum poate fi catalogată?

Într-adevăr, Pantelie Rotaru a avut două mandate, cel de al doilea neterminat din cauza problemelor cu justiția. În afară de faptul că a profitat și politic și altfel de relațiile pe care le avea, la un moment dat, când spun asta, mă refer la… Turnu Măgurele. În rest, pentru Drăgănești-Olt nu a făcut nimic benefic.

O primărie cu o organigramă umflată la maxim, angajări la greu, făcute cum a vrut el, cu concursuri luate de cine a hotărât el. Cam asta a făcut Pantelie Rotaru. Nu a venit cu nimic nou pentru oraș. Dacă vă spun că fondul de salarii pe o lună este de 8 miliarde vechi, poate nu credeți. Am mare respect pentru angajații din primărie, care își fac treaba, însă, cei care nu au obiectul muncii, și se știu ei, ar trebui să facă un pas înapoi. Una peste alta, Pantelie Rotaru a făcut din Primăria Drăgănești-Olt o uzină care nu produce și doar consumă.

În ce stadiu a rămas celebrul proiect al Cetății Dacice, concepute de celebrul artist, publicist, muzeograf, muzeolog și profesor, regretatul Traian Zorzoliu?

Domnul profesor Traian Zorzoliu s-ar răsuci în mormânt, dacă ar vedea cum ajuns mare lui iubire – Cetatea Dacică. Din păcate, o spun sincer, această administrație locală a pus pe butuci un proiect de care ne puteam bucura și mândri cu toții. La un moment dat, când domnul profesor trăia, mie personal mi-a spus că o sumă de bani importantă dată de Consiliul Județean pentru Cetate a fost folosită de administrația locală în alte scopuri. Cetatea Dacică va fi finalizată, dacă PNL va câștiga alegerile locale la Drăgănești-Olt.

Cine este Măruș de la PNL și ce contracandidat îi opune PSD, pentru fotoliul de primar al orașului?

Tudorică Marian Viorel-Măruș este colegul meu de partid și candidatul PNL la Primăria Drăgănești-Olt. Am mare încredere în el, încredere pe care vreau să o transmit tuturor celor care mă cunosc. Este persoana care merită să ocupe această funcție, un om de afaceri de succes, știut bine de drăgăneșteni și sunt sigur de faptul că va fi, în permanență, alături de cetățenii orașului. Și mai știu sigur că nu își va repara mașina personală pe banii primăriei. Am încredere totală în el și sper ca funcția de primar să fie ocupată de el. PSD ne intoxică și, cel puțin, la acest moment, pur și simplu, ei nu știu ce candidat vor avea. Este treaba lor, nu mă interesează! Indiferent ce candidat va avea, PSD va pierde în fața candidatului PNL – Tudorică Marian-Măruș.

Ce mesaj aveți către cetățenii orașului Drăgănești-Olt?

Mesajul meu pentru cetățenii orașului Drăgănești-Olt, cetățeni pe care îi respect și îi salut și pe această cale, este unul mobilizator: să vină alături de PNL, de candidatul acestui partid la funcția de primar, Tudorică Marian, și să  susțină toată echipa pe care și-a ales-o. Sunt convins că vom câștiga alegerile locale. Deviza noastră: Drăgănești-Olt fără PSD!

A consemnat Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/indiferent-ce-candidat-va-avea-psd-va-pierde-in-fata-candidatului-pnl-tudorica-marian-marus/

1 comment

  1. IONEL

    sICTIR BA IDIOTULE

Comments have been disabled.