Print this Post


  INDIGNEZ-VOUS!

  Atenție: România a căzut definitiv din spirit. Toate drumurile românului spre fericire au fost blocate. Căpcăunul suprem, bolnav de gol interior, umblă prin țară legat la ochi…Idealul lui? Să scape basma curată, după ce a călcat în picioare legile țării și a lăsat, în urma guvernării sale, o țară ca o Vale a Plângerii… Victima lui: POPORUL ROMÂN!

  Alături de el, aplaudacii lui, cu creierele devastate de propria lor minciună și obosiți de atâta jaf pe care l-au coordonat și încă îl coordonează, susțin că sărăcia și deșertul acestei țări sunt aducătoare de bine și belșug. Proveniți din nașteri greșite, acești șuți și golani odioși ne-au tăiat pădurile, ne-au otrăvit fântânile și au pustiit totul în trecerea lor prin lume.

  Europa privește stupefiată la noi și înțelege că, în materie de umilință, românii au rămas neschimbați de 100 de ani! „Ridică-te, tu cel care ai refuzat să te naști sclav!” I

  Iată un crâmpei din imnul celei mai mari țări a lumii, de care ar trebui să ținem și noi cont. N-o să instigăm poporul la neorânduială, așa cum a făcut Dragnea la Craiova, dar putem să-l cităm pe Stephen Hessel, care a spus, cândva: INDIGNEZ-VOUS!

  Dumitru Sârghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/indignez-vous/

  1 ping

   Comments have been disabled.