Print this Post


Întrevedere între ministrul Economiei și conducerea ALRO – intermediată de deputatul Gigel Știrbu

Astăzi, 18 noiembrie 2019, deputatul PNL Olt – Gigel Știrbu – a mijlocit o întâlnire între Virgil Popescu – ministrul Economiei – și conducerea ALRO, reprezentată de Andrei Năstase – președintele Consiliului de Administrație și Gheorghe Dobra – director general. Întâlnirea a avut scopul de a găsi soluții pentru problemele cu care se confruntă ALRO Slatina.

„Astăzi, am intermediat o întrevedere între ministrul Economiei, Virgil Popescu, și conducerea ALRO Slatina. Subiectul acestei întrevederi îl reprezintă problemele cu care se confruntă acest important agent economic din județul Olt și găsirea soluțiilor legate pentru rezolvarea acestora.

stirbu dobra alro li netALRO Slatina este unul dintre cei mai mari angajatori din județul Olt, un nume care se identifică cu acest județ și care, de-a lungul existenței sale, a avut o implicare deosebită în dezvoltarea economică, socială, culturală și sportivă a județului Olt”, a declarat Gigel Știrbu.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/intrevedere-intre-ministrul-economiei-si-conducerea-alro-intermediata-de-deputatul-gigel-stirbu/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *