Print this Post


ION IVAȘCU LANSEAZĂ O NOUĂ CARTE: OLT-ROMANAȚI ÎN VÂLTOAREA MARELUI RĂZBOI, 1916-1918

Ion Ivașcu, dascăl întru istoria României, este o personalitate a comunității noastre județene și nu numai, care – în calitatea sa de profesor, de-a lungul anilor, a lăsat și lasă încă urme frumoase în urma domniei-sale.

Ca naționalist bine cumpănit și profund cunoscător al istoriei patriei noastre, Ion Ivașcu a scris, în răstimp, singur sau împreună cu alți camarazi de bună învățătură românească, o serie de cărți despre Neam și Țară.

studii olt romanati ivascuAnul acesta, cu ocazia sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, Ion Ivașcu scoate de sub lumina tiparului o carte care ne aduce cu picioarele pe pământ… Spun asta, referindu-mă la vitejia și patriotismul înaintașilor noștri, puse în balanță cu degringolada morală și lașitatea în care se scaldă astăzi cei responsabili cu destinul României.

Cartea se numește OLT-ROMANAȚI, ÎN VÂLTOAREA MARELUI RĂZBOI, 1916-1918 (STUDII) și a apărut la deja celebra Editură Hoffman din Scornicești.

Lansarea va avea loc joi 11 octombrie a.c., la Casa Berarilor din Slatina. Cei interesați de istoria Adevărată a României sunt bineveniți la această manifestare a sufletului românesc!

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/ion-ivascu-lanseaza-o-noua-carte-olt-romanati-in-valtoarea-marelui-razboi-1916-1918/