Print this Post


  Ion Petrescu – un Vlad Țepeș de Vitomirești!

  Inițiatorul organizației PMP în comuna Vitomirești, d-l Ion Petrescu, a dorit întotdeauna să aibă în jurul său o echipă nouă, inovatoare, o echipă cu inițiative, care să-și dorească a construi un viitor sigur și imbatabil, o echipă de oameni curați, corecți și curajoși, trecuți prin șițele vieții, dar departe de acest sistem implementat de zeci de ani și anume de minimalizare a dezvoltării și stabilității.

  Cu toții am resimțit, pe propria piele, efectele „bubei” sistemului creat, cu toții, mai mult sau mai puțin, am suferit în urmă bolii incompetenței și subjugării drepturilor ce ni s-au cuvenit și pribegim prin lume pentru a ne câștiga o pâine. Amărăciunea depărtării, lipsa „pernei de acasă”, lacrimile din ochii copiilor și ai părinților, dorul de meleagurile copilăriei și nostalgia satului ne-au dat puterea de a ne uni, mai fermi și mai hotărâți că niciodată, în lupta acerbă contra unui sistem implementat, cu voie sau fără voie, în inima frumoasă și inocentă a comunei, odată recunoscută ca fiind cea mai bogată.

  ion petrescu vitomiresti netCând credeam că nu mai există vreo șansă de dezjugare, când credeam că sorții noștri bântuie pe alte meleaguri, speranța, care niciodată nu moare, ne-a fost adusă de d-l Petrescu, pe bună dreptate. Pentru că, fiecare dintre noi, l-am urmărit, ca  spectatori, cum aproape de 5 ani de zile joacă pe terenul nostru, nu al celor din sistem. Este omul care nu s-a putut compromite, deși, la un moment dat, a jucat în terenul sistemului (PNL), unde a văzut cu ochii săi cum poate distruge un partid, pentru a prelua controlul. Și a mai învățat ceva, șef la hoți nu poți fi! Niciodată nu va juca un joc alături de oamenii sistemului, atâta timp cât interesele sunt proprii și nu comune tuturor.

  Lucruri care se știu și se cunosc, pentru că, deși nu a deținut o funcție publică, a venit în sprijinul tuturor, prin surse proprii. Întoarcerea sa din străinătate, după 25 de ani, a fost ca o binecuvântare pentru toți care i-au cerut ajutorul și un spin în coaste pentru cei care trăiesc pe spatele nostru. De aceea l-au numit, pe bună dreptate, „Vlad Țepeș”. Și, negreșit, trebuie să recunoaștem că, aici unde suntem acum, chiar avem nevoie de un Vlad Țepeș al nostru, al tuturor, iar sprijinul fiecăruia, necondiționat, nu este altceva decât viitorul tuturor.

  Lupta d-lui Petrescu, de 5 ani de zile, a adus, oarecum, în lumină, tenebrele sumbre în care se bălăcesc interesele celor de la putere, voința sa imbatabilă și credința în Dumnezeu l-au făcut să transforme eșecurile în războaie câștigate cu timp, răbdare și muncă. Interesele tuturor au primat în fața sa și fiecăruia dintre noi ne-a oferit lecții de viață, de respect, omenie, credință, demnitate și corectitudine.

  Campania d-lui Petrescu este transparentă, reală, în discuții cu oamenii, în relație cu ei, nu aruncând pliante prin baruri (așa cum procedează alții) sau punând pe lista de consilieri doi poștași, că să manipuleze oamenii bătrâni și singuri (gen PSD). Seninătatea și simplitatea, transparența și implicarea sunt armele folosite de d-l Petrescu și echipa să, echipă pe care vă vom prezenta-o mai detaliat, într-un alt articol.

  Mesajul campaniei susținute de d-l Petrescu este simplu, curat, de atâția ani, dânsul cunoscând nemulțumirile și neajunsurile fiecăruia, cunoscând amenințările la care sunt supuși oamenii și teama pe care încearcă sistemul s-o promoveze. „Aveți încredere în forțele proprii, aveți încredere în puterea dvs. de implicare, mențineți-vă dârzi și neimpresionați de trâmbițele surde ale celor care stăpânesc și au avut ocazia, timp de 30 de ani, să facă ceva și nu au făcut.”

  Acesta este mesajul d-lui Petrescu! Acul din carul cu fân va fi găsit și fiecare își va croi mantia adevărului sau a minciunii, va răspunde în fața lui Dumnezeu și a legii, pentru că, „Vlad Țepeș de Vitomirești” va face dreptate și va lupta pentru ea. Așa să ne ajute Dumnezeu!

  Anton Adriana Luiza

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/ion-petrescu-un-vlad-tepes-de-vitomiresti/