Print this Post


Ionuț Dima – din nou aproape de sufletul școlarilor și preșcolarilor din Coteana!

Este un lucru deja cunoscut, dragi cititori, faptul că, în fiecare an, cu diferite ocazii (începerea anului școlar, sărbători pascale și cele de sfârșit de an), Ionuț Dima, fiul regretatului primar Victor Dima de la Coteana, este alături de copiii școlii și ai grădiniței din localitate, oferindu-le, din toată inima, felurite cadouri.

În calitatea sa de fiu al satului, el le-a dăruit și anul acesta, de Moș Crăciun, copiilor școlii și grădiniței din Coteana, dulciuri, dar și alt gen de cadouri, pentru a le face, măcar pentru moment, viața mai frumoasă.

dima coteana cadouri 2017 1Totodată, Ionuț Dima urează tuturor cetățenilor din Coteana, dar și din întregul județ Olt, ca aromele bradului, colindele, belșugul de pe masă, voia bună, bucuria Crăciunului și a Anului Nou, liniștea lângă cei dragi și vestea bună dinspre magi să le umple sufletele de bucurie și speranță! La Mulți Ani, Coteana! La Mulți Ani, Județul Olt!

Dumitru Sârghie

dima coteana cadouri 2017 2

Permanent link to this article: http://linia1.ro/ionut-dima-din-nou-aproape-de-sufletul-scolarilor-si-prescolarilor-din-coteana/

6 comments

Skip to comment form

 1. zorro

  Daca noi suntem spălați pe creier tu cred ca esti plătit sa comentezi pe aici

  1. None

   Asa este…sunt ,,platit”sa comentez aici.Cata inteligenta….va meritati soarta…
   SI chiar daca as fi platit..tot munca ar fi…nu din banii parintilor,iar apoi sa fii prezentat ca ,,exemplu”…Penibil
   Prietene,primaria,functia politica nu fac parte din mostenirea familiei.Nu mai este pe timpul dinastiilor in care ,,mostenirea la tron sa fie lasata urmasilor apropiati.
   Ma repet,chiar nu ma intereseaza acesti oameni falsi,acesti ,,oameni”politici indiferent de partid…
   Imi place ca are si ,,sponsorii cu el,in spate,acei oameni care cumpara voturile unor oameni amarati,iar pe viitor,vor avea functii de administrator in primarie(city manager ca asa se numeste postul creat chiar ptr I.D de catre tatal sau) si de viceprimar.Salvati acest comment si veti vedea ca voi avea dreptate

 2. None

  Doar un BMW ?Jaguar,Audi A8 ,vila bine ascunsa in spate…..iar eu nu cred ca acestea sunt meritele lui.
  ASa ca nu este un exemplu de urmat,ptr ca tot ce face este sa cheltuie banii lasati de taticu’
  Sa fi venit cu mine cand am lucrat in constructii….sa vedem cum ar fi luat un Jaguar,BMW sau Audi..
  CAt despre educatie..nici sa nu va aud,ptr ca prin munca am terminat si facultatea,masterul,iar acum muncesc,intretin o familie si fac o a doua facultate.
  ASa ca va rog,nu imi povestiti mie de asemenea ,,personaje”care traiesc pe banii parintilor.
  Sunteti spalati pe creier.Cum v-ati simti daca v-ar filma un destept cu bani pentru o drona,in curtea voastra tocmai cand stati cu sotia,copii.etc?
  Si dincolo de asta,e ilegal…
  Mi se rupe de idiotii din politica…dar eu zic sa mai deschideti ochii..

 3. zorro

  Eu zic ca nu sunt laude si aberații sunt exemple demne de urmat! Si poate ca dupa 20 de ani de munca in slujba cotenenilor poate si a permis si Dima sa cumpere un BMW copiilor sai mai grav este faptul ca voi conduceți BMW si faceti piscine dupa jumatate de mandat!

 4. SÂRGHIE

  ok, dacă-i aşa, asumă-ţi numele şi arată-te lumii, cu demnitate, nu te ascunde după un pseudonim…

 5. None

  Fiul Satului?Eu zic sa lasati aberatiile si atatea laude …Aruncati o privire pe pagina lui de facebook:Locuieste in Slatina,e din Slatina,iar din punctul meu de vedere,faptul ca a facut fotografie cu drona in curtea actualului primar ca el sa arate ca dansul are o piscina,cand el se plimba cu Jaguar,BMW si Audi A6…

Comments have been disabled.