Print this Post


Ionuț Ivan – vicepreședinte al Consiliului Județean Olt

În cadrul conferinței de presă, pe care a susținut-o astăzi, 7 octombrie, Marius Oprescu a vorbit despre și despre cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Olt. Astfel, Virgil Delureanu va rămâne și în acest mandat vicepreședinte, iar cel de-al doilea loc va fi ocupat de Ionuț Ivan.

„Așa cum am spus-o și în perioada campaniei electorale, noi le promisesem aliaților noștri locali, Pro România și ALDE, cu care am făcut parteneriate de-a lungul timpului că le vom acorda un post de vicepreședinte.

Deoarece dumnealor nu au intrat în consiliul județean, acest post de vicepreședinte bineînțeles că va reveni tot PSD. Pe un post va fi propus tot d-l Virgil Delureanu, secretarul general al organizației.

ionut ivan linia intaiPentru al doilea post, n-am avut încă o întâlnire oficială în care să supunem la vot acest lucru, dar propunerea noastră pentru cel de-al doilea post de vicepreședinte, este Ionuț Ivan, șeful de campanie online la acest rând de alegeri. Este pe lista de consilieri județeni, are o vechime destul de mare în PSD. Mi-aduc aminte, în 2009, când eu am venit președinte al organizației Slatina, Ionuț Ivan lucra în organizația Slatina, în acel moment. Credem că merită și că va face față acestui post.”

Dragoș Sîrghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/ionut-ivan-vicepresedinte-al-consiliului-judetean-olt/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *