Print this Post


IPJ Olt – în acțiune

În perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, prin cei 150 polițiști de ordine publică, sprijiniți de 30 de polițiști rutieri, 7 polițiști de investigații criminale, 10 polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și 7 polițiști din cadrul altor structuri, au acționat zilnic, pe raza județului Olt, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, în cele patru zile de acțiune, au fost aplicate 315 sancțiuni contravenționale. Din totalul acestora, cele mai multe sancțiuni contravenționale au fost aplicate la regimul rutier (276), restul fiind aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 (29), trei în domeniul silvic și cinci pentru încălcarea Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.
politia oltValoare contravențiilor aplicate a fost de 89.975 lei, iar valoarea bunurilor confiscate a fost de 1070 lei. De asemenea, au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 232 lei.
În perioada minivacanței de 1 decembrie, polițiștii rutieri au reținut 14 permise de conducere și un certificat de înmatriculare. În aceeași perioadă, au fost sesizate 47 infracțiuni, fiind prinși cinci autorii în flagrant.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/ipj-olt-in-actiune/