Print this Post


La fiecare început de an școlar, Ionuț Dima redevine „Elevul Dima dintr-a șaptea”!

Așa cum ne-a obișnuit, de-a lungul ultimilor ani, tânărul liberal Ionuț Dima, consilier local și consilier al deputatului Gigel Știrbu, a fost prezent și anul acesta la Școala Generală din localitate, pentru a le ura tuturor învățăceilor – începând cu cei de la grădiniță, până la cei din clasa a VIII-a, mult succes în anul școlar care bate la ușă.

Mai mult, d-l consilier nu a venit cu mâna goală, ci încărcat cu daruri pentru toate categoriile de școlari: ghiozdane, caiete, stilouri și pixuri, penare, cărți de colorat, pe scurt cam tot ce ține de gama rechizitelor școlare.

ionut dima cotena sept 2018 1La fiecare început de an școlar, Ionuț Dima redevine „Elevul Dima dintr-a șaptea”, așa cum făcea și regretatul primar Victor Dima, tatăl său, întregind, prin aceste mici atenții, speranțele, emoțiile și bucuriile celor care trec pragul școlii din localitatea care l-a dat țării pe marele geograf Ion Conea, profesorul Regelui Mihai.

Iată ce a declarat Ionuț Dima pentru Linia Întâi:

„Așa cum am promis, azi am fost prezent la Școala Generală Coteana, pentru a le ura mult succes tuturor celor care vor trece pragul școlii, cu bucurie, speranță și emoție, în special celor mici, la început de drum și pentru a le oferi un mic sprijin care să-i ajute în această nouă etapă. Un gest simbolic… Unde cu zâmbetele până la urechi și oferind multă veselie celor din jur m-au întâmpinat atât școlarii, cât și preșcolarii.

De bucuria și voioșia lor m-am molipsit și eu. Împreună am retrăit, pentru câteva clipe, copilăria și am redevenit școlari. Un om poate alege să fie bun, hrănind conștient gânduri și acțiuni pozitive. La fel, omul rău este cel care alege ca, în dialogul lui interior, să aibă gânduri care conduc la distrugere, furie, ură, gelozie, invidie. Așa cum am învățat, indiferent de obstacole, cei din jur și mai ales cotenenii merită toată atenția și preocuparea noastră.”

Dumitru Sârghie

ionut dima cotena sept 2018 2

Permanent link to this article: http://linia1.ro/la-fiecare-inceput-de-an-scolar-ionut-dima-redevine-elevul-dima-dintr-a-saptea/