Print this Post


LA SFÂRȘIT, VA FI ÎNCEPUTUL

Unul dintre cei mai bogați români este Liviu Dragnea, deși el, pe cartea de muncă, nu are măcar o zi lucrată în mediul privat. Prin acest pion otrăvit, statutul de pașalâc rusesc și turcesc al României noastre „capitaliste” capătă un contur din ce în ce mai pregnant. Această tendință de vasalitate întreținută cu zel bolșevic de Liviu Dragnea și, parțial, de PSD sau, mai degrabă, de acei pesediști, gen „deputatul Mitralieră” sau peremistul Codrin Ștefănescu, este o sarcină istorică a țarului sau sultanului, după cum vreți să-l numiți.

În acest moment, în mentalitatea poporului român persistă o speranță tainică, aceea că, în lipsa unei opoziții veritabile, PSD, prin oamenii lor de bună credință, pot salva România și se poate salva și el ca partid, prin aruncarea lui Dragnea peste bordul istoriei. Această speranță ne-a fost alimentată și de votul negativ al Românilor la mascarada politică privind definirea familiei în Constituția țării, manifestare la care, în cele mai importante județe roșii, cum e și Oltul, pesediștii cei mai pesediști n-au pus „botul”

Din păcate, opoziția noastră așa-zisă liberală și de dreapta, n-a fost la înălțimea poporului român, în privința acestui referendum inutil, atitudinea ei bifrons și nostalgia pe care o nutrește încă față de defunctul USL, legitimând astfel dictatura instituită de Liviu Dragnea pe toate fronturile: juridice, economice, sociale, culturale, morale, culminând mai nou cu interzicerea dreptului românilor de a protesta, deși Constituția garantează libertatea de a protesta, atâta timp cât manifestarea are un caracter pașnic.

Biserica Română și Patriarhul au intrat, de asemenea, în paranoia instituționalizată a lui Dragnea și a ciracilor săi, pierzând lamentabil în fața poporului român, creștin prin definiție.

Mi-aduc aminte un discurs „istoric” al fariseului Adrian Năstase, de pe vremea când era umilit și de Băsescu, dar și de proprii lui foști lingăi… Spunea Bombonel că dreptul la revoltă, în țările civilizate, este consfințit, citând, în acest sens, celebra carte a lui Stephane Hessel, INDIGNE-VOUS! Unde-i, oare, Năstase, acum, să ne spună surâzător…Indignați-vă, români!

Din partea celor două slugi supuse ale lui Dragnea, Tudorel Toader, ministrul justiției, și Victor Ciorbea, avocatul poporului, nu ne putem aștepta la vreun act eroic. Sunt doi umili executanți, aflați în slujba Satrapului…

Din păcate, ne îndoim și de buna-credință și patriotismul de care dă dovadă Iohannis, președintele Republicii, cel care se mișcă strict electoral, atât în țară, cât și în străinătate, având și el ca și Viorica două fețe: una de buletin și alta de pașaport!

Așadar, dreapta politică românească doarme-n păpușoi, stă și chibițează șmecherește la luptele fratricide din PSD, așteptând de acolo izbăvirea, iar Norica Nicălai se dovedește că a fost un odios procuror comunist, atâta timp cât spune fără rușine că dacă guvernul dă o nouă Ordonanță 13, nimeni nu are voie să mai iasă în stradă… Mă gândesc, cu oroare, că această cucoană stalinistă a fost în partidul lui Corneliu Coposu…

La rândul lor, ALDE și Tăriceanu joacă la două capete, mergând cu dinaintea dinapoi, făcând un pas înainte și doi îndărăt, simulând ruperea frontului comun cu fratele lor mai mare…

Asta face posibil ca regimul totalitar al lui Dragnea să poată produce, în continuare, metastaze peste tot pe unde operează, paranoia distrugerii statului de drept și a cenzurii libertății de expresie devenind, astfel, marca Guvernului Dăncilă. Dragnea și acoliții săi nu se dau în lături să cenzureze chiar și creațiile propriului aparat de propagandă… Vom trăi și vom vedea ce se va întâmpla la remanierea guvernamentală, care bate la ușă…Vom vedea ce vor păți cei care s-au opus lui Dragnea, în fruntea cărora s-a aflat și vicepremierul Stănescu, cel care le-a spus adepților lui Dragnea să iasă cu tiranul pe stradă, dacă au curaj…

Întrebarea celor mai mulți români aliniați sau nealiniați politic, printre care și mulți pesediști este… Oare cât mai rezistă un politruc expirat ca Dragnea?

De un singur lucru suntem siguri, acela că „La sfârșit, va fi începutul”, așa cum spunea, despre sfârșitul lui Ceaușescu, celebrul scriitor anticomunist, Victor Frunză.

Dumitru SÂRGHIE

Permanent link to this article: http://linia1.ro/la-sfarsit-va-fi-inceputul-2/

1 comment

  1. Marin TULUS

    Despre Dragnea numai de bine nu auzim ,făcându/l responsabil de tot ce miscă în țara aceasta!Eu spun că pierdem mult din esența unei gândiri aprofundate și obiective.Am uitat oare inceputul societății postrevolutionare?Trecutul comunismului nu ne -a părăsit de mult timp dar si acum avem hienele care au fost educate în spiritul conceptiei comuniste!Printre ei iată se pot observa astăzi ,,marii patrioti”" care au populat partidele istorice inclusiv PNTCD/ul.Studiam atunci fenomenul, obțineam fără să vreau anumite informatii pe care le integram în concepția mea de fost/actual anticomunist și mă indigna toti acesti trădători ai democratiei și am avut perfectă dreptate când îi etichetam în acest mod, ca antidemocrati cu trecut bolșevic,străin poporului român și ideii de progres si civilizatie . Știam că au fost în trecutul comunist și au primit educatia aleasă de atunci de sorginte comunistă,iar acum nu puteau decât să se transforme din fanatici în interlopi care au avut doar scopul de a fura această țară.Ei vorbesc astăzi despre trecutul eroic al poporului și ei ne spun că noi poporul trebuie să fim mai buni cu ei, să/i lăsam în pace să fure România și, implicit, ca ei să se îmbogățească!Au uitat că pt. toți există doar un singur Dumnezeu și implicit o judecată dreaptă!

Comments have been disabled.