Print this Post


Liderul Sindicatului Ambulanță Olt: Avem nevoie, urgent, de aparate pentru dezinfecția autosanitarelor, la revenirea de la solicitări

Marian Lazăr, liderul Sindicatului Ambulanță Olt, face un apel către firmele din județul Olt, precum și către persoane fizice sau asociații să vină în sprijinul personalului Serviciului de Ambulanță Județean Olt prin donarea de echipamente sau prin sponsorizări, având în vederea creșterea numărului de intervenții care necesită echipament de protecție.

ambulanta olt net„Prin creșterea numărului de intervenții, care necesită echipament de protecție a personalului Serviciului de Ambulanță Județean Olt, facem un apel către firme, asociații, persoane etc., care pot dona echipamente (combinezoane protecție particule fine, măști de înaltă protecție FFP2, FFP3 sau chirurgicale, mănuși nesterile, ochelari sau viziere) sau pot face donații.

Avem nevoie, urgent, de aparate pentru dezinfecția autosanitarelor, la revenirea de la solicitări, care au presupus transportarea sau evaluarea pacienților suspecți sau diagnosticați cu COVID-19. Suntem în prima linie și avem nevoie să ne protejăm eficient pentru voi!!! Acum este momentul să acționăm împreună, pentru a salva mai mult vieți!!!”, a declarat Marian Lazăr.

Cei care pot și vor să facă sponsorizări o pot face prin intermediul Sindicatului Ambulanță Olt, CUI 12163540, cont deschis la CEC Bank RO12CECEOT0131RON0093990, str. Al. Tineretului nr. 1 A, Slatina, Olt.

Pentru detalii suplimentare, apelați tel.: 0249/433.302 / 0745 088 163 / 0745 169 644 sau la sediul SAJ Olt, str. Al. Tineretului 1A, Slatina, Olt.

LINIA ÎNTÂI

Permanent link to this article: http://linia1.ro/liderul-sindicatului-ambulanta-olt-avem-nevoie-urgent-de-aparate-pentru-dezinfectia-autosanitarelor-la-revenirea-de-la-solicitari/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *