Print this Post


Limba lui Tudose – cât istoria PSD!

Când premierul Mihai Tudose face mișto de PSD și de Dragnea, el nu-și dă seama că face mișto de sine însuși… Diferența dintre el și Dragnea, cel care, de frica Beciului Domnesc, a aruncat țara în haos, este aceea că primului îi țâțâie fundul de disperare, iar celui de-al doilea i se… rupe și de țară și de Dragnea. În fond, între cei doi există o asemănare desăvârșită, care atrage după sine o fraternitate complice, oglindită în situația gravă în care se află România, din toate punctele de vedere: social, politic, economic…

Atât Liviu Dragnea, cât și Mihai Tudose au lăsat impostura să ne distrugă viețile, întorcându-ne țara la nivelul anilor ’90, când organismul social căzuse într-o schizofrenie totală…
Dragnea, Tudose, Firea, Olguța, Tăriceanu, Grindeanu, Liviu Pop, Codrin Ștefănescu, Carmen Dan etc. acești viermi absoluți, aceste caricaturi, toți și toate își sunt unii altora pe măsură. Niște agresori care continuă să tulbure liniștea unei națiuni înnoptate.
Pe de altă parte, opoziția și-a luat libertatea de a fi sine die tristă și lugubră, semn al destinului său avariat. Izvorâtă din ruinele comunismului, opoziția este incapabilă să devină vreodată ceea ce noi visăm, acesteia nerămânându-i altceva decât să cânte la orgile pestilențiale, pe care și le-a creat în alianță cu PSD.
Există o similaritate de imagini, care ne stăruie acum în minte: puterea PSD este întruchipată de bătrânul acela țâfnos și sclerozat, care le-a spus demonstranților #Rezist că se pișă pe ei și că își bagă falusul în ei și în democrație, iar Opoziția pare încarnată în acel provocator Sandi Matei, care și-a arătat mușchii în fața nației, lovind – practic – un pacient, care n-ar avea loc decât la un ospiciu, finanțat fie și de Guvernul Tudose.
Un guvern croit după chipul și asemănarea acestui prim-ministru, care și-a arătat, recent, adevărata lui virilitate politică – a scos limba în fața altui prăpădit: Codrin Ștefănescu! O limbă cât istoria PSD, pe care poporul român nu se grăbește să i-o taie încă.
Atenție, oameni buni: acest Terente contemporan e capabil, dacă nu ne trezim din somnul rațiunii, să-și dea pantalonii jos și să ne arate altceva!

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/limba-lui-tudose-cat-istoria-psd/