Print this Post


Liviu Dragnea a inversat Teoria Evoluționistă: maimuța se trage din om!

În general, sistemul de partid este unul în care comenzile vin de la vârf, acestea fiind înregistrate și îndeplinite la bază. În această privință, între PSD, PNL și alte stele politice căzătoare românești nu e nicio diferență: democrația internă este o himeră. Ordinele se execută și nu se discută!

Dragnea este un dictator din stirpea ceaușistă a lui Constantin Dăscălescu, Tăriceanu – un agent al colectivizării din epoca marilor ticăloși a lui Dej, iar Ludovic Orban – prototipul unui membru al guvernului maghiar, din timpul premierului Ferencz Gyurcsani, care – cuprins de remușcări – recunoștea public că a mințit în fiecare dimineață, a mințit la prânz și, apoi, a mai mințit tocmai… seara.

Revenind la dictatura moșierului Dragnea, acest Zăroni neevoluat al politicii românești, trebuie spus că el întruchipează asaltul nemilos al lăcomiei asupra României. Cine nu îmbrățișează această teorie materialist-dialectică devine dușman al poporului, fiindcă – vedeți și dvs. – românii își iubesc tiranii și le acordă toată considerația și votul lor. Altfel, nu se explică procentele babane pe care le are, încă, PSD în sondaje și nici pasivitatea poporului român față de niște miniștri incalificabili, precum Olguța Vasilescu, Petre Daea ori Liviu Pop.

Inteligent nativ, precum Ceaușescu, legat de afacerea Insulei Belina, Dragnea umblă la subtilități și ne spune nouă, proștilor, că „PSD este România la o scară mai mică”, iar „PSD e un partid pe care nu-l poate lua nimeni”, insuflându-ne ideea că România lui pesedistă a fost votată de popor și că Justiția trebuie să-și vadă de treaba ei.

Ironiile și glumițele de prost gust pe care le face Dragnea la televiziunile lui de casă dovedesc că acesta este încă puternic, că majoritatea românilor – rămasă prizonieră a manipulării – îl va susține în continuare și că imperiul bogăției sale va fi apărat, ca în orice republică orientală, de armata săracilor acestei țări jefuite.

Nici Codruța Kovesi nu este Albă-ca-Zăpada, dimpotrivă, ea însăși fiind un produs al sistemului mafiot, a început să trepideze și, prin acțiunile ei disperate, îl victimizează pe Dragnea, care face mișto, cu o calmitate ieșită din comun, dând impresia maselor largi populare că el, socialistul de omenie, este singur împotriva tuturor. Mai ales atunci când, cu lacrimi în ochi, ne spune că Belina e „o suprafață de teren plină de bălării” și că „am primit mesaje că vor să-mi ia și copilul”!

Șuvoaie de lacrimi curg pe obrajii românilor când constată că cea mai „onorabilă” familie din țara lui Dracula, familia Dragnea, este pe nedrept chemată în instanță, să dea socoteală pentru niște „fleacuri”.

În tot acest timp, Opoziția tace mâlc, fiindcă Dragnea are dreptate: „Astfel de transferuri de proprietate sunt cu miile!” Aici, Führer-ul îi vizează pe cei din eșichierul dreptei și pe copiii acestora, care sunt la fel de „capitaliști” ca și el, ca și copilul și amantele lui, rupând bucăți, bucăți din România noastră pitorească.

În concluzie acest monarh roșu, care a inversat Teoria Evoluționismului, demonstrându-ne că maimuța se trage din om, va trăi – bine-mersi – din amintirea unui program de guvernare pe care nu-l va înfăptui niciodată, iar noi, ca proștii lui Rebreanu, alături de televiziunile pesediste, adevărate bordeluri virtuale, vom aplauda și delira, în continuare, adunând rămășițele de la masa tuturor fanarioților de tip nou.

Dumitru Sârghie 

Permanent link to this article: http://linia1.ro/liviu-dragnea-a-inversat-teoria-evolutionista-maimuta-se-trage-din-om/