Print this Post


LIVIU DRAGNEA: NU POATE GREȘI CARMEN DAN CÂT POT EU IERTA!

PSD nu mai are organ ca să realizeze cât de ridicolă este ministresa de Interne Carmen Dan. Această ființă melcoidă, decojită moral până la ultimele ei refugii, sfârșește lamentabil, prin a riposta cu toată găunoșenia dezgolirilor sale intelectuale.

Puținii pesediști care mai au, totuși, câteva circumvoluțiuni pe creier, nu resimt gravitatea prostiei galopante a acestei dame obscure din anturajul intim al lui Dragnea, damă aflată într-un război permanent cu limba română, cu minimul bun-simț și cu simțul realității.

carmen dan si dragnea liSingurul individ din PSD, capabil să se joace cu… daravela în proximitatea nurilor fostei secretare de la Videle este acest copoi crescut la sânul Serviciilor suburbane ale lui Coldea, acest Terente contemporan, Mihai Tudose, cel care îi arată lui Dragnea cât poate trage curul la necaz, atunci când te încurci cu fufele semianalfabete.

Îl înțelegem pe Liviu Dragnea să o aplaude pe matracucă din toți rărunchii, fiindcă ea este creația lui. De fapt, amărâta asta care n-are proprietatea cuvintelor, este o victimă și nu o creație a baronului roșu de Teleorman. Atâta a putut „marele” Dragnea să dea României democratice, după ce a câștigat en-fanfare alegerile : a împodobit nimicul cu lauri și a ouat-o pe Carmen DAN! O nimicătură… Exact ce a făcut găina babei, din „Punguța cu doi bani” – o mărgică de plastic!

Evenimentele se rostogolesc ca un bulgăre de zăpadă… Pe ici, pe colo, pesediștii relativ onești par a se trezi dintr-un somn adânc, dorind să li se șteargă această etichetă de prizonieri ai manipulării și să redea, dacă mai e posibil, demnitatea acestei sintagme onorabile cândva în istoria politicii noastre, numită „social-democrație”.

Probabil că Dragnea, în spaima care l-a cuprins, aceea de a-și pierde puterea și de a ajunge la Beciul Domnesc, va spune profetic: „Nu poate greși Carmen Dan cât pot eu ierta!” Va fi, însă, prea târziu. Atât pentru el, cât și pentru ignobila lui pupilă…

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/liviu-dragnea-nu-poate-gresi-carmen-dan-cat-pot-eu-ierta/