Print this Post


LIVIU VOICULESCU A ÎNCEPUT REFORMA ÎN PNL OLT…

Așa cum am prevăzut cu ceva timp înainte, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, alături de echipa sa, a început să taie în carne vie… Dacă ex-președintelui PNL Olt, Gigel Sorinel Știrbu și fostei sale camarile le convenea o echipă liberală municipală somnolentă, infiltrată cu mulți agenți ai PSD, noua structură de conducere a PNL Olt, avându-l drept strateg pe Voiculescu, taie coada câinelui din rădăcină și dizolvă conducerea PNL Slatina, în fruntea căruia levita, fără nădejde de aterizare, Sorin Țârcomnicu…

buliteanu si voiculescuPreședinte interimar al PNL Slatina a fost numit Gabriel Dima Buliteanu, un liberal pur sânge, marginalizat de fariseul Gigel Sorinel Știrbu.

Este de așteptat ca noua echipă conducătoare a PNL Slatina să strângă rândurile și să fie însuflețită de noi idealuri care să coincidă cu interesele slătinenilor și să nu mai practice jocurile acelea pe sub masă cu PSD.

Romantismul și teoriile liberalului Gabriel Dima Buliteanu trebuiesc cristalizate în acțiuni concrete de luptă politică la baionetă, de proiecte și programe pentru viitorul apropiat și îndepărtat, de atragere a noi membri și de constituire a unei echipe adevărate, capabile să preia Slatina la următoarele alegeri și s-o conducă cu demnitate.

În caz contrar, această schimbare nu va fi decât una formală, care va menține PNL Slatina și PNL Olt în penumbra în care a stat de la Revoluție până în prezent. Exceptând poate scorul mai mult decât onorabil obținut de Marius Bălașa (9000 de voturi) la alegerile pentru primar din iunie 2016.

Ideea fundamentală a reformei pe care Voiculescu vrea s-o facă în PNL Olt are la bază, după părerea noastră, schimbarea mentalității levantine a acestei organizații, aceea de frate mic și prost al PSD Olt, mentalitate imprimată de Gigel, finul cripto-comunistului Călin Popescu Tăriceanu. Când PNL Olt va scăpa și de acest agent în civil al celor trei roze, abia atunci se poate vorbi de un liberalism al demnității și în județul nostru…

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/liviu-voiculescu-a-inceput-reforma-in-pnl-olt/

1 comment

  1. Stoica

    O analiza corecta a situatiei dezastruoase in care se afla PNL Slatina. Nu stiu in ce masura domnul Buliteanu poate sa mai gaseasca oameni de ,,dreapta,, in acest municipiu ,,rosu,,.Chiar daca vrea sa faca ceva concret eu zic ca nu prea are cu cine .Sediul este in permaneta inchis .Nimic nu se misca .Tin sedintele cu lumina stinsa sa nu-i vada vecinii de la PSD ca le taie macaroana banilor publici.

    Intr-o democratie unde nu exista Opozitie. Dictatura bunului plac este in floare.

    Oricum urez succes domnului Buliteanu care a avut si el parte de ,,marinimia ,, PSD .

Comments have been disabled.