Print this Post


Liviu Voiculescu, candidat PNL La Primăria Slatina – soluții pentru problemele cu care se confruntă slătinenii!

Liviu Voiculescu, președinte PNL Olt și candidat la funcția de primar al Slatinei, își dorește ca, împreună cu echipa sa, să găsească soluții pentru problemele cu care se confruntă slătinenii. Una dintre probleme este insuficiența numărului de locuințe pentru tineri. În acest sens, Liviu Voiculescu a avut, de curând, o întrevedere cu Gabriel Stanciu, directorul general adjunct al Agenției Naționale pentru Locuințe. Iată ce a declarat acesta, în urma întâlnirii:

„Suntem permanent în căutare de noi oportunități pentru Slatina și pentru județul nostru. Și dacă asta înseamnă să bați la uși, să ridici probleme, să promovezi și să apelezi la profesioniști și oameni competenți pentru a găsi deschidere, o facem cu fermitate și asiduitate.

liviu voiculescu locuinte net2Pentru că situația locuințelor pentru tineri și a locuințelor de serviciu în județul nostru prezintă mari carențe, am avut o întâlnire cu directorul general adjunct al Agenției Naționale pentru Locuințe, oltean de-al nostru, Gabriel Stanciu, pentru a găsi împreună soluții de rezolvare în acest domeniu.

Rezultatul demersului nostru a fost cel scontat: VOM CONSTRUI LOCUINȚE PENTRU TINERI!”.

Ionuț Dumitrescu

Share

Permanent link to this article: http://linia1.ro/liviu-voiculescu-candidat-pnl-la-primaria-slatina-solutii-pentru-problemele-cu-care-se-confrunta-slatinenii/