Print this Post


Liviu Voiculescu – demersuri prin care unul sau mai mulți furnizori de medicamente să deservească slătinenii, în regim de permanență

Marți, 5 august a.c., Liviu Voiculescu, președinte PNL Olt și candidat la funcția de primar al Slatinei, a avut o întâlnire cu Sorina Oancea, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Olt. Scopul a fost acela de a rezolva problema farmaciilor deschise non-stop din Slatina, lucru de care, slătinenii nu se pot bucura, la acest moment.

„În ultima perioadă, am primit semnale din partea slătinenilor privind necesitatea funcționării, în regim permanent, a unei farmacii, care să asigure continuitatea furnizării de medicamente către populație. Luând act de acest aspect și ținând cont că singura farmacie cu program non-stop din Slatina a renunțat la acest serviciu, am avut o întrevedere cu directorul Casei de Asigurări de Sănătate Olt, Sorina Oancea, pentru a găsi împreună o soluție, prin care unul sau mai mulți furnizori de medicamente să deservească slătinenii, în regim de permanență.

liviu voiculescu si oancea cas netUn astfel de demers a fost inițiat de Casa de Asigurări de Sănătate, încă din luna iunie a acestui an, prin înaintarea unei solicitări oficiale către Colegiul Farmaciștilor Olt, singura instituție care poate identifica o farmacie capabilă și dispusă să desfășoare non-stop activitatea de furnizare a medicamentelor către populație. Până acum, au fost identificate patru unități farmaceutice dispuse să asigure, prin rotație, un serviciu permanent așa încât, în scurt timp, slătinenii vor putea beneficia din nou de medicamentele necesare oricând vor avea nevoie”, a declarat Liviu Voiculescu.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/liviu-voiculescu-demersuri-prin-care-unul-sau-mai-multi-furnizori-de-medicamente-sa-deserveasca-slatinenii-in-regim-de-permanenta/