Print this Post


LIVIU VOICULESCU, președinte PNL Olt: A murit Geppeto, trăiască Geppeto!

Este pentru prima oară de la constituirea PNL Olt, când un președinte al acestei filiale subordonate, de-a lungul vremii, fratelui mai mare, PSD, face o opoziție veritabilă puterii pesediste. Liviu Voiculescu, căci despre el este vorba a simțit, încă de la înscăunarea sa, valul totalitar pe care a încercat Liviu Dragnea să-l prăvălească peste țară, iar, astăzi, domnia sa realizează, de asemenea, că balaurul roșu, căruia i s-a tăiat un cap, prin băgarea la zdup a lui Dragnea, în agonie fiind, a devenit și mai periculos.

Profesionalismul pe care Liviu Voiculescu l-a arătat, exercitându-și exemplar funcția de primar al comunei Cungrea a fost confirmat de realizările notabile din această străveche și frumoasă așezare rurală, dar și de seriozitatea și responsabilitatea cu care domnia sa face politică, alături de cei doi vicepreședinți ai săi, Daniel Tudor și Marian Vasile, viceprimarul orașului Scornicești și, respectiv, primarul comunei Studina.

liviu voiculescu foto linia intaiÎn această formulă de conducere salutară pentru PNL Olt, dar și pentru electoratul de dreapta din Olt, PNL Olt a căpătat din ce în ce mai multă consistență și mai multă popularitate în rândul cetățenilor din Olt care realizează, din ce în ce mai pregnant, farsa politică a PSD.

Eșecul Opoziției, cu prilejul recentei moțiuni, era previzibil, și nu l-a dezarmat pe Liviu Voiculescu, domnia sa mizând, în continuare, pe înțelepciunea poporului român, în ceea ce privește modul cum acesta va vota la următoarele alegeri prezidențiale, locale și parlamentare…De asemenea, Liviu Voiculescu mizează, în perspectiva victoriei PNL, pe degringolada din interiorul PSD, care va dezintegra, pour toujours, acest partid cripto-comunist. Acest partid care strigă sus și tare că s-a lepădat de Dragnea ca dracul de tămâie, dar care urmează aceeași linie politică a flaușatului… Un fel de… A murit Geppeto, trăiască Geppeto!

Iată ce a spus Liviu Voiculescu, imediat după Moțiune:

„Strategiile și fracțiunile actuale din PSD dovedesc că opoziția a avut dreptate: în mâinile lui Geppetto, mai toți s-au comportat precum niște păpuși care se dau acum cu dosul de pământ că nu au luat atitudine. Cât de ușor le este acestor bravi politicieni să se lepede de Dragnea când acesta nu mai are putere asupra lor. Și cât de naivi tratează valul de ură instalat în societate, aruncând întreaga responsabilitate pe umerii unui politician ieșit de pe scenă în huiduielile tuturor. Doar că n-au înțeles nimic din ziua de 26 mai, bucurându-se și folosindu-se cu binecunoscuta aroganță de eșecul moțiunii de ieri ca de un drog care-i așază direct pe scaunul prezidențiabil. Halucinant!

Domnilor (și doamnelor, blonde sau nu), 6,5 milioane de voturi ale românilor vă spun ceva? 200 de voturi în Parlament vă spun ceva? Ostilitatea din țară vă spune ceva?”

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/liviu-voiculescu-presedinte-pnl-olt-a-murit-geppeto-traiasca-geppeto/