Print this Post


Liviu Voiculescu, președinte PNL Olt: După preluarea oficială a conducerii PNL Olt, voi începe o campanie a „Porților deschise”!

D-le președinte, iată că a sosit ziua cea mare a Conferinței Județene a PNL Olt, când se va alege președintele și o parte din echipa din conducerea acestui partid. Nu e ușor dezonorant pentru PNL Olt faptul că dvs. sunteți candidat unic? Unde-i competiția de idei într-un partid de dreapta, de largă democrație, așa cum se autodefinește PNL?

Bună ziua, domnule Sârghie! Aș dori să încep prin a ura un sincer și călduros „La mulți ani !” tuturor locuitorilor județului nostru și Noul An să le aducă tot ceea ce își doresc.

Acum revin la întrebare. Nu mi se pare deloc dezonorant, ci dimpotrivă, măgulitor și vă spun și de ce. Din momentul preluării interimatului filialei Olt a Partidului Național Liberal, prin votul covârșitor al colegilor din Biroul politic județean, am purtat nenumărate discuții cu foarte mulți membri, cei mai mulți cu ștate vechi în partid.

Faptul că aceștia nu au dorit să candideze și au ales să îmi acorde încrederea dumnealor, să mă încurajeze și să mă susțină să candidez , acest lucru mi se pare măgulitor, onorant și mă responsabilizează totodată.

liviu voiculescu linia intaiCare sunt proiectele dvs., pe care le veți pune în aplicare, după preluarea oficială a PNL Olt?

După preluarea oficială a conducerii PNL Olt, voi continua consultările cu președinții de organizații, pentru a identifica cele mai bune soluții pentru revigorarea filialei.

Voi începe o campanie a „Porților deschise” , de atragere de noi membri, de tineri, de oameni cu experiență.

De asemenea, avem planificate o serie de activități culturale, pentru că îmi doresc o altfel de politică, cea în care să arătăm oamenilor o altă față a politicianului, să arătăm că suntem alternativa pentru o schimbare în bine a județului nostru.

Cât de apropiat veți rămâne față de structurile pesediste, avându-se în vedere tradiția PNL Olt, organizație considerată ca fiind sora mai mică a PSD Olt, linie pe care au urmat-o toți conducătorii acestui partid: Carol Kovacs, Ioan Ciugulea și, cu vârf și îndesat, Gigel Știrbu?

Nu cunosc să existe în PNL Olt o astfel de tradiție și sincer vă spun că în acești ani, de când sunt membru al acestui partid, nu am simțit o astfel de atitudine în rândul colegilor mei.

În toate competițiile electorale, ne-am apărat corect șansele, iar în consiliile locale reprezentanții noștri caută cele mai bune soluții în folosul cetățeanului  și se opun oricăror derapaje și acelor hotărâri care pot prejudicia interesul public.

Care este mesajul dvs. pentru membri și simpatizanții PNL Olt, acum, cu câteva ore înaintea alegerilor?

Mesajul meu către colegii liberali din filială este că avem datoria să transmitem locuitorilor județului Olt  încredere și convingerea că Partidul Național Liberal este soluția corectă, viabilă pentru dezvoltarea acestei părți din frumoasa noastră Românie! Vă mulțumesc!

Dumitru SÂRGHIE

Permanent link to this article: http://linia1.ro/liviu-voiculescu-presedinte-pnl-olt-dupa-preluarea-oficiala-a-conducerii-pnl-olt-voi-incepe-o-campanie-a-portilor-deschise/