Print this Post


Liviu Voiculescu, primarul comunei Cungrea, a fost ales președinte PNL Olt!

Ca o ironie a istoriei, în ziua de 26 ianuarie a.c., dedicată, cândva, aniversării zilei de naștere a celui mai iubit fiu al poporului, tovarășul Nicolae Ceaușescu, liberalii din Olt și-au ales președintele și și-au completat, de asemenea, și alte locuri vacante în structura organizatorică a conducerii filialei PNL Olt.

La eveniment, au participat, pe lângă prietenul de nădejde al PNL Olt, președintele național Ludovic Orban, și alte personalități liberale, cum ar fi: deputatul Virgil Popescu – Mehedinți, deputatul Robert Sighiartău – Bistrița-Năsăud, Virgil Guran – vicepreședinte PNL central, Cristian Bușoi – europarlamentar, Ștefan Stoica – președinte PNL Dolj, Nicolae Giugea – deputat PNL Dolj, Adam Miuțescu – președinte PNL Argeș, Siminica Mirea – senator PNL Olt și Gigel Știrbu – deputat PNL Olt.

După o conferință de presă, susținută de Ludovic Orban (acompaniat de umbra insidiosului, inutilului și insignifiantului Gigel Sorinel), în sala înghețată până la refuz a Casei Tineretului din Slatina noastră eternă, liberalii din Olt și-au ales președintele, în persoana lui Liviu Voiculescu, primar în exercițiu al comunei Cungrea… O localitate care și-a recâștigat prestigiul și demnitatea în mandatul proaspătului președinte al PNL Olt.

Cu această ocazie, a fost ales, printr-un vot considerabil, în funcția de prim-vicepreședinte, cu atribuții în domeniul politicilor publice, Daniel Tudor (viceprimar și președinte PNL Scornicești). De asemenea, George Ciucu (Corabia) și Sabin Roșca (Osica de Sus) au fost desemnați, printr-un vot covârșitor, membri în Biroul Politic Județean PNL Olt.

Au vorbit convingător, despre misiunea istorică a PNL, aceea de a scăpa România de „teroarea roșie”, senatorul Siminica Mirea, Cristian Bușoi, Viorel Cataramă, Liviu Voiculescu și alții.

liviu voiculescu alegeri presedinte 2018Liviu Voiculescu, președinte PNL Olt:

AM NEVOIE DE VOI, DE LIBERALII ADEVĂRAȚI!

„Vă mulțumesc tuturor! Vreau, de la PNL Olt, să fim o echipă și să rămânem doar cei care simțim să fim o echipă. Cine nu simte asta, e liber să plece, așa cum le-am spus-o și celor care, zilele trecute, au ales să meargă spre un alt partid politic. Voi face tot posibilul să fiu un președinte bun, să fac lucrurile așa cum trebuie, iar pentru asta am nevoie de ajutorul dumneavoastră, al tuturor celor ce ați crezut și credeți în mine! Am nevoie de voi, de liberalii adevărați, am nevoie se sfaturile și încrederea voastră. Vă mulțumesc!”

Viorel Cataramă, membru PNL:

CÂND NU VOM MAI FACE NICIUN COMPROMIS CU SOCIALISMUL, VOM CÂȘTIGA ȘI VOM GUVERNA ROMÂNIA!”

„Oameni buni, nu mai trebuie să ne preocupăm de PSD și de electoratul PSD-ului! Noi avem un electorat care suferă că nu este reprezentat pe scena publică de o forța politică cu un mesaj coerent. Cine suferă astăzi? Sectorul privat, cei care fac producție, care fac agricultură, care fac exporturi. Ei au fost discriminați și decimați. Trebuie să spunem cu tărie că acești oameni care, însumați, sunt aproape patru-cinci milioane de români, sunt votanții noștri și noi trebuie să lucrăm pentru ei. Trebuie să nu mai facem compromisuri cu ideologia stângii. Trebuie să depistăm, în interiorul nostru, oameni care sunt socialiști și să-i aducem pe calea cea bună a liberalismului. Asta trebuie să facem, ca să câștigam alegerile!

Niciodată electoratul PSD nu ne va vota pe noi, chiar dacă încercam să fim amabili! Trebuie să scoatem statul din administrarea economiei, trebuie să afirmăm clar că nu mai suntem de acord ca, din banii noștri să se plătească instituții falimentare, cum e Televiziunea Naționala, Tarom, că nu suntem de acord ca, din banii noștri, să se plătească Casa Regală. Pentru că noi suntem Republică, pentru că noi susținem interesele sectorului privat și ale exportatorilor români! Noi suntem un Partid Național Liberal! Stimați colegi, în momentul în care ne vom defini ideologia în mod clar și nu vom mai face niciun compromis cu socialismul, vom câștiga și vom guverna România!”

siminica mirea pnl alegeri 2018Siminica Mirea, senator PNL Olt:

VREAU SĂ VĂD VIITORUL ORGANIZAȚIEI NOASTRE ÎNTR-UN PERIMETRU DE ÎNCREDERE! 

„Astăzi, ne aflăm într-o situație complicată. Trebuie să recunoaștem asta! Pentru că, dacă negăm adevărul, ne afundăm și mai mult într-un orizont de așteptare care nu e deloc încurajator.

Opoziția din România, iar aici nu m-aș referi numai la noi, caută puncte de reper prin care să se raporteze la ceea ce face o putere ostilă pe față interesului general al românului de rând.

Ne privește și pe noi, liberalii, această stare de incertitudine. Așteptările oamenilor sunt mari și legitime în același timp. Protestele din stradă, începute acum mai bine de un an, arată că românilor le pasă. Și noi, politicienii, aflați în opoziție cu puterea, trebuie să arătăm responsabilitate și simț civic!

Ne așteaptă un an greu. Să nu credeți nicio clipă că noul cabinet – Dragnea 3, va servi altceva decât interesele unui grup bine organizat! Trebuie să fim atenți, să vedem și să le transmitem oamenilor informații despre ce fac cei care administrează statul captiv.

Aici, la Olt, 2018 trebuie să fie un an al reorganizării, al delimitării interne, vizavi de resursele umane, cele care servesc, într-adevăr, interesul liberal, de cele situate pe câmpul de bătălie al vânătorii de oportunități.

Va fi greu! Oamenii sunt temători și trebuie să-i înțelegem. Există o frică justificată, dar atunci când ajunge cuțitul la os, și doare insuportabil, reacțiile sunt ostile celor care sunt la putere și lovesc în clasa de mijloc.

Vreau să văd viitorul organizației noastre într-un perimetru de încredere, de respect și în forma unei echipe adevărate! Consider aceste valori, le-aș spune eu: încredere, respect și echipă, aspectele esențiale ale reușitei proiectului politic propus, inițiat și votat astăzi.”

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/liviu-voiculescu-primarul-comunei-cungrea-a-fost-ales-presedinte-pnl-olt/

1 comment

  1. stoica

    A fost odata un Partid National Liberal ! A fost odata un partid liberal de opozitie! A intrat si a ramas in istorie !

    Astazi avem socialism cu duimul : socialism -comunism, socialism -liberal ,socialism -popular si socialism -maghiar . Halaisa !

Comments have been disabled.