Print this Post


LIVIU VOICULESCU ȘI PNL OLT!

În actuala conjunctură politică, PNL Olt poate avea acces la prestigiu, doar dacă încetează definitiv luptele interne.

Câinii hăitași ai trecutului USL, aflați în solda PSD, vor să țină în șah și în prizonieratul PSD un partid cu o istorie atât de generoasă… Din păcate pentru acești nostalgici, care pot fi acuzați de port ilegal, în buzunarul de la piept, de carnet liberal, se lovesc, în intențiile lor suburbane, de persoana lui Liviu Voiculescu, liderul legitim al acestui partid alutan, care a avut și mai are, încă, ac de cojocul muhaielelor infiltrate.

liviu voiculescu li 751El a reușit, în bună măsură, să stăpânească instinctul haitei ierarhice, și comportamentul by-frons ale multora dintre camarazii săi politici, redând astfel demnitatea unei filiale, care a fost mai tot timpul condusă din cabinetele PSD, prin purtătorii de șosete cripto-comuniste, adică prin acei pseudo-liberali care, de la Revoluție încoace, au tot făcut pantofii ștabilor celor trei roze.

Liviu Voiculescu are capacitatea și curajul de a răspunde prompt loviturilor interne, pe care le primește sporadic, prin aceste cozi de topor, rămase moștenire din nefericita epocă USL, instituind, în mod democratic, reguli egale pentru toți, indiferent de poziția avută de aceștia în partid, devoalând, astfel, lichelele și prestidigitatorii, dintre care unii au plecat, alții vor pleca, în curând…

El nu conduce discreționar, dar nici nu lasă frâiele din mână. Știe să profite, alături de echipa sa, între care unii ar mai ai trebui instruiți sau chiar schimbați, de căderea în hău a PSD, însă nici nu se hazardează. Cunoaște pilda hienei rănite și, de aceea, pașii lui spre performanță politică nu sunt precipitați.
Are în proximitatea sa câțiva oameni de ispravă, care au spirit de sacrificiu, în interes general, și aș aminti aici, un combatant politic, călit în luptele de gherilă cu PSD, anume pe vicepreședintele PNL Olt, Marian Vasile, primarul comunei Studina, un alt lider de performanță care și-a arătat, cu claritate, dorința și capacitatea de a face din PNL Olt o filială respectabilă. O filială căreia Liviu Voiculescu, prin fermitatea sa, uneori cazonă, are deja un cuvânt de spus, acolo sus, la București, la masa tratativelor.

Un lucru îmbucurător pentru PNL Olt, în fapt pentru actualii lideri ai PNL Olt, este că nu mai există acel grad de obediență față de divanele centrale, Liviu Voiculescu abolind această practică fanariotă, pe care o utilizează mai toți „pulifricii” din celelalte formațiuni politice.

Prestațiile mediatice ale lui Liviu Voiculescu, ca și cele ale prim-vicepreședinților Marian Vasile și Daniel Tudor, dar și ale altora, sunt radicale, însă de bun-simț, semn că PNL Olt poate să se impună pe scenă, printr-o critică obiectivă la adresa PSD, fără a-și ridica poalele-n cap și fără a face uz de discursurile de mahala.

Știu: tot ce am scris eu până aici poate fi demonstrat numai prin rezultatele la euro-parlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare. Am în vedere faptul că județul Olt, ca și alte județe din țară, care s-au trezit din somnul rațiunii, nu pot susține și compătimi la nesfârșit PSD, un partid care se autoproclamă a fi al celor mulți și obidiți, dar care nu e nici de stânga, nici de dreapta, nici de centru, ci doar un partid de clică, ai cărui lideri naționali se poartă ca niște gangsteri cu poporul român!

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/liviu-voiculescu-si-pnl-olt/

2 comments

 1. Ene

  Lider pnl olt arestat! Urmează……. fugiti!

 2. Marin TULUS

  Vezi de treabă, dle director! Cine mai crede ca politistii aflati in ariergarda PSD/ului metamorfozat din PCR -ul de ieri poate să ne asigure …păcănelele norocoase ale redresarii nationale si ale respectului demnității cetățeanului român aflat in suferință!!!!Ce poate fi mai relevant decat frazele lustruite cu….. adevăr ale lui Eminescu:,,,Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
  Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
  Prea v-aţi arătat arama sfâşiind această ţară,
  Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
  Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
  Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!”

Comments have been disabled.