Print this Post


  Liviu Voiculescu: Sper ca, după 27 septembrie, să facem împreună o singură echipă pentru Slatina!

  Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, este, oficial, candidat la Primăria Slatina. Acesta și-a depus dosarul de candidat la Biroul Electoral, având, astfel, susținerea a mii de slătineni.

  Liviu Voiculescu le mulțumește celor care și-au pus încrederea în el, pentru suport, pentru mobilizare și optimism, pentru șansa acordată și pentru speranțele pe care și le-au pus în acesta.

  liviu voiculescu net li„Mii de slătineni au girat, cu semnătura lor, candidatura mea și alți zeci de mii girează, cu încrederea lor, dorința mea de a le reprezenta interesele din postura de primar ales.

  De astăzi, în mod oficial și legal, am intrat în linie dreaptă, umăr la umăr, cu adversarii mei, în cursa pentru funcția de primar al Slatinei, odată cu depunerea dosarului de candidat la Biroul Electoral. Voi face tot ce știu și voi lupta cu toată puterea pentru a nu dezamăgi! Știu că pot, dar mai știu că fără echipa mea și fără voința slătinenilor lupta mea e o luptă pierdută înainte de a începe. Iar acum începe și sunt pregătit!

  Sper ca, în curând, să am prilejul să mulțumesc tuturor pentru suport și încredere, pentru mobilizare și optimism, pentru șansa acordată și pentru speranțele pe care și le-au pus în mine.

  Și mai sper ca, după 27 septembrie, să facem împreună o singură echipă pentru Slatina!”, a declarat Liviu Voiculescu.

  Ionuț Dumitrescu

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/liviu-voiculescu-sper-ca-dupa-27-septembrie-sa-facem-impreuna-o-singura-echipa-pentru-slatina/