Print this Post


Locuri de muncă pentru studenți, pe perioada vacanței de vară

Printr-un comunicat de presă, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt anunță începerea perioadei de înregistrare a aplicațiilor în programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei, pe perioada vacanței de vară (minimum 2 luni).

„Menționăm că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier-gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producția industrială și în domeniul serviciilor”, a declarat Constantin Cîtu, director executiv al AJOFM Olt.

ajofm olt 778 netStudenții care au domiciliul sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din județul Olt, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, str. Prelungirea Crișan nr. 2, Slatina, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Înregistrarea se va desfășura în perioada 13 ianuarie 2020 – 14 februarie 2020, în intervalul luni-joi, între orele 10.00 și 15.30 și vineri, între orele 10.00 și 13.00.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare înregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0249/411002, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM OLT>Comunicare>Materiale informative.

Ionuț Dumitrescu

Permanent link to this article: http://linia1.ro/locuri-de-munca-pentru-studenti-pe-perioada-vacantei-de-vara/