Print this Post


Locuri de muncă sezonieră, în agricultură

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania, dintre care 400 locuri pentru cupluri, 400 locuri pentru femei, pentru munca sezonieră în agricultură. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18 și 50 de ani, pentru recoltarea căpșunilor, campania 2018. Nu se solicită experiență.

Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate pe zi/ 40,15 ore pe săptămână, împărțite în șase zile, ziua a șaptea este zi de odihnă, care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții, până la finalul zilei beneficiind de o pauză de o jumătate de oră.

EURES 1Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator, contra unei sume de 1,6 euro/zi, pentru plata utilităților.

Plata transportului către Spania este suportată de către angajator, urmând să fie recuperată din salariul lucrătorului, iar plata transportului pentru întoarcere, dacă se respectă contractul, este suportată de către angajator. Transportul pentru întoarcere va fi suportat de către lucrător, dacă acesta decide să rezilieze contractul.

Perioada de probă este de 15 zile, contractul putând fi reziliat atât de angajator, cât și de lucrător.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt din Slatina, strada Prelungirea Crișan nr. 2, tel. 0249/411002.

Data limită de înscriere este 5 decembrie 2017.

Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

Ionuț DUMITRESCU

Permanent link to this article: http://linia1.ro/locuri-de-munca-sezoniera-in-agricultura/