Print this Post


Lupul Siberian al lui Meleșcanu, Insula Belina a „socialistului” de omenie Liviu Dragnea și Oaia Meri în… os a lui Daea!

Cred că greșim atunci când afirmăm că Dragnea și camarila sa reprezintă expresia prelungită a comunismului ceaușist. Dimpotrivă… Actuala putere așa-zisă social- democrată s-a așezat turcește pe ruinele comunismului, transformând România, fără milă și compasiune față de poporul român, într-o junglă, cu legile specifice acesteia.

Manipularea mulțimilor cărora li se servește iluzia perpetuă a libertății și prosperității, mărirea salariilor și pensiilor, dreptul sacru la proprietate (mereu amânat!), mirajul pieței libere, toate acestea făcute prin dictatura propagandei televizate pe bani publici, seamănă mai degrabă a fascism cu față, pe ici pe colo, umană, având în vedere că lipsește, totuși, rasismul, ca fenomen.

Avem violență (vezi bătăile administrate politic adversarilor de către Palada și Bădălău), cultul forței, megalomania, intoleranța față de alte formațiuni, demagogia socială (vezi promisiunile din campania electorală călcate definitiv în picioare), promovarea unor miniștri de-a dreptul imbecili și analfabeți, însă îndeajuns de obedienți Führer-ului de la Teleorman…

Vulgari, parveniți, fățarnici, contrabandiști, corupți, mincinoși și putred de bogați, acești oameni de teapa lui Dragnea și Tăriceanu nu sunt în niciun fel comuniști, căci au preluat puterea în mod democratic.

Păi, dragi cititori, poate fi numit comunist acest semi-sfertodoct Șerban Nicolae, atâta timp cât el a promovat legea privind scutirea de taxe și impozite pentru cazinouri, magazine și pensiuni care se construiesc pe insule și grinduri, inclusiv cele din Delta Dunării? Poate fi social-democrat un individ ca Dragnea, acest miștocar de trei lei, putred de bogat, pe al cărui chip surâzător sticlește privirea impostorului, care a ridicat abuzul, nedreptatea socială și promovarea injustiției la rang de lege? Poate fi numit om de stânga fostul ministru „Altă întrebare”, un individ care se dă de ceasul morții să impună o lege prin care să grațieze ciorditorii, aceștia putând să subtilizeze vreo două miliarde vechi, fără să pățească nimic.

Exemplele ar putea continua însă trebuie subliniat faptul că opoziția liberală este alcătuită din aceeași indivizi făuriți după chipul și asemănarea pesediștilor care conduc astăzi România. Uitați-vă la noul primar al Devei, cu câtă nonșalanță recunoaște că și-a trimis șoferul în locul lui la examen. Ne și mirăm că nu și-a trimis câinele de rasă sau calul pur-sânge, ca să-l reprezinte la Masterat, poate ar fi fost mai haios și mai pitoresc pentru democrația noastră originală.

petre daea linia intaiDar, fiindcă veni vorba despre animale, vă aduc la cunoștință că, în 2019, România va prelua președinția Consiliului Uniunii Europene. Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a  stabilit ca sigla noastră la Bruxelles să fie Lupul Dacic. Și asta, în urma unui concurs organizat de domnia-sa, acesta fiind jurizat de 19 jurnaliști pricepuți în publicitate ca oaia lui Daea. Măi să fie: ministrul Daea alege oaia ca simbol național, iar siberianul Teodor Meleșcanu vine cu lupul. Iată două forme tâmpite de exprimare a naționalismului nostru mioritic: lupul și oaia! Inefabilă similitudine!

Noi credem că PSD va rămâne în istorie doar cu lupul siberian al lui Meleșcanu, cu insula Belina a „socialistului” de omenie Liviu Dragnea și cu oaia Meri în… os a lui Daea! Tot înainte!

Dumitru SÂRGHIE

Permanent link to this article: http://linia1.ro/lupul-siberian-al-lui-melescanu-insula-belina-a-socialistului-de-omenie-liviu-dragnea-si-oaia-meri-in-os-a-lui-daea/