Print this Post


Mafia mărarului, cimbrului, leușteanului și pătrunjelului va fi pusă cu botul pe labe!

Astăzi, în proximitatea Pieței „Steaua Roșie”, Poliția română a fost pe punctul de a destructura Mafia mărarului, cimbrului, leușteanului și pătrunjelului.. Patru contrabandiste de 81, 83, 87 și, respectiv, 91 de ani, din Brebeni, Clocociov, Malu Roșu și Bălănești, fiecare cu câte trei legături de mărar, cimbru, leuștean și pătrunjel în traistă, au fost băgate în dubă, cu tot cu marfa lor de contrabandă, „o cantitate record, nemaivăzută, în ultimii trei ani, provenită, probabil, prin filiera columbiană, al cărei lider european este Ion al lui Zvârlifus din Vâlcele-Olt”, după cum spune comunicatul de presă al Poliției noastre bune, populare și române, cum ar spune despatriatul nostru Paul Goma.

În drum, până la sediul Poliției Județene, cele patru agente ale mafiei transnaționale de verdețuri, au găsit, însă, o soluție miraculoasă de a scăpa de rigorile legii, mâncându-și fiecare în parte mărarul, cimbrul, leușteanul și, cea mai periculoasă buruiană de contrabandă, pătrunjelul, marfă în valoare de 12 lei, sumă fabuloasă, cu care s-ar putea cumpăra circa 6 pâini, pentru copiii străzii.

politie patrunjel netAjunși la destinație, temuții ofițeri de poliție, vreo 12 la număr, cei care au alcătuit echipajul pentru capturarea și arestarea celor patru femei periculoase, înarmate până-n dinți cu două cârje și două bastoane din lemn de tei înflorit, date în urmărire internațională, au constatat că acestea au mâncat „corpul delict”, cu o poftă pantagruelică.

În urma acestei nereușite, cei patru ofițeri au fost pensionați pe loc, primind niște pensii modeste, de circa 12.000 de lei lunar.

Ministrul român de Interne n-a stat nici el cu mâinile în sân, asigurându-ne că oamenii în uniformă vor fi mai vigilenți și, cu siguranță, în cel mai scurt timp, Mafia mărarului, cimbrului, leușteanului și pătrunjelului din județul lui Eugen Ionescu va fi pusă, cu botul pe labe, mai ales că onor cele patru mume ale pădurii, deghizate fiecare într-o Sfântă Vineri, puseseră la cale și o lovitură de stat!

Dumitru Sârghie

Permanent link to this article: http://linia1.ro/mafia-mararului-cimbrului-leusteanului-si-patrunjelului-va-fi-pusa-cu-botul-pe-labe/